Shakira most már Lewis Hamiltonnal töltötte az estét?breaking news



A libanoni kolumbiai tüzes énekesnőt, akinél senki sem tud jobban hastáncolni, a Forma 1 egyik autóversenyzőjével látták vacsorázni Lewis Hamiltonnal. 

Shakira spotted at dinner with Lewis Hamilton in Miami restaurant after her  split from footballer Gerard Pique | The Sun

A Cipriani étteremben látták őket Miami területén, ahova azért költözött el gyermekeivel, mert szakított focista párjával Gerard Pique-val. A kis videón látszik, ahogy a két híresség beszélget egymással, s az újságírók máris összehozták őket.

Cachan a Shakira en plena cena con Lewis Hamilton, piloto de F1: las  imágenes | Famosos | Univision

Lewis Hamilton 38 éves és Shakira 46. Pique úgyancsak jóvval fiatalabb volt, mint Shakira .

Шакира направляется к столику Льюиса Хэмилтона


Nemrég még Tom Cruise-val töltötte az időt a hölgy, sőt több hírportál a közös kémiájukról beszélt, bár maga Shakira nem erősítette meg s nem is cáfolta az állításokat.


Tavasszal lett ismert a tény, hogy Shakira és Gerard Pique szakítottak, mivel a férfi megcsalta egy 23 éves lánnyal a nőt. A 35 éves focista 10 évvel fiatalabb volt Shakira-nál.

 

A szakítás nehéz volt az énekesnő számára: nyilvánosan beszélt volt barátja hűtlenségéről, sőt, egy dalt is dedikált neki és új barátnőjének. Miután szakított Piquével, Shakira fogta két fiát, Sashát és Milant, és Miamiba költözött velük, hogy új életet kezdjen. A megállapodás értelmében Pique meglátogathatja fiait. Korábban már beszámoltunk arról, hogy a focista azért jött az Egyesült Államokba, hogy találkozzon a gyerekeivel.

Korábban az is szóba került az interneten, hogy Shakira fiai rosszul viszonyulnak apjuk új szerelméhez, Clara Chia-hoz, akivel Pique jelenleg randizik, és nem akarnak semmilyen kapcsolatot tartani vele.

0 Comments:

Megjegyzés küldése