Rihanna a Met gálán 2023-ban: -egy elbüvölő menyasszonyként tündökölt!






 

A várandós Rihanna megmutatta belső elpiruló menyasszony énjét, máj 1-én a Met gálán. Az énekesnő akinek van már egy 11 hónapos kisfia, ez év végén újabb gyermeket hoz a világra.


A vörös szőnyegen a terhes 35 éves barbadosi énekesnő csodásan festett fehér szettjében. Az újságírók kérdésére válaszolt, hogy hogyan halad második várandóssága, s a Fenty Beauty márka tulajdonosnője megjegyezte, hogy különbözik az elsőtől.


 

- ez teljesen különbözik az elsőtől. Nincsen annyi rosszullét, hányinger, minden másképp van.


A szépség hozzátette, hogy minden másképp van, s még mindig sokkolja a második gyermek jövendő jövetele.


 

- én élvezem ezt! Jól érzem magam, energikusnak érzem magam.- erre az újságíró energikusnak nevezte Riri kisfiát is.

 

-én szerelmes vagyok!Rajongók a fiamért, s  ezért mintha még bűnösnek is érezném magam. Az új albummal kapcsolatban az ET exkluzívnak fogja bemutatni, amint kész lesz.

-

Met Gala 2023.  rihannaofficiall


A Lift me up szám előadónője megszülte első fiát, akinek májusban lesz az leső születésnapja a 34 éves ASAP Rocky-tól. 

A Superbowl-on jelentette be vörös ruhában Riri, hogy ismét várandós. Ez lesz az énekesnő második gyermeke.


A Met gálán New-york-ban Rihanna és kedvese csodásan festettek együtt. Az énekesnőt minden oldalról körbevette a fehér ruhája Valentino tól fehér rózsákból állt kapucnival. Alatta fehér  esküvői ruhát hordott. Ujjain gyémánt gyűrű ragyogott, s mind ehhez ajkait vérvörös rúzs fedte.

Szerki (tán nem lesz valóban is menyasszony?)


A$AP Rocky klasszikus fekete öltönyt viselt, farmerral s kockás szoknyarésszel, ehhez csizmát húzott, szemeit fekete napszemüveg fedte, füleiben gyémánt fülbevalók voltak. 

 


A Met-gála előtt Rihanna még februárban beszélgetett az ELLE-lel, és beszélt arról, hogyan változtatta meg az életét az anyaság.

    "Az, hogy anya lettem, csak inspirációt adott az életemhez. Meg kellett találnom az egyensúlyt a hatékony rutin között, amely maximalizálja az értékes "én" időt és a teljes csillogást, mert nagyon élvezem ezt a színes kreatív folyamatot" - mondta akkor.

Rihanna tollakkal ékesített képe, amelyet az énekesnő egy nappal a 2023-as Met-gála előtt posztolt a közösségi médiában.

Legutóbb április 30-án egy tollakkal díszített fehér ruhában nyűgözte le a közönséget, amit később a közösségi média IG oldalán posztolt:

    "Még hétfőn sem" - írta a bejegyzés képaláírását, nyilvánvalóan a másnap, május 1-jén, hétfőn megrendezésre kerülő Met-gálára utalva.

 A posztban a popdíva egy Chanel-szemüveget is mutatott, hogy megünnepelje az idei év témáját, ami Karl Lagerfeld: a szépségvonal volt.

Link:https://youtube.com/shorts/2l2OLcrIj5w?feature=share
/>

0 Comments:

Megjegyzés küldése