Savage x Fenty Show Vol. 3 kritika

 

Savage x Fenty Show Vol. 3

Savage x Fenty Show Vol. 3

 Смотреть Savage x Fenty Show Vol. 3 онлайн в HD качестве 720p

Egy mindent elsöprő koncert show, amelyben szerepeltek melegek, vékonyak, törpék, transzvesztiták, kövérek, magasak, vitilo betegek sztárok és kevésbé ismert arcok is. A márka üzenete: -légy bármilyen s bármilyen alakú szeresd önmagad, s nálunk szinte bárki talál magának fehérneműt, s párt, csak akarni kell s bátornak lenni!

Savage X Fenty: Celebrities Who Walked in Rihanna's 2021 Fashion Show

Egymás elfogadása a fő cél, s önmagunk elfogadása, főleg saját szexualitásunk elfogadása.

Le a sztereotípiákkal a szépségideálokkal! A természetes szépség a nyerő!

Sok színes fellépés, meglepő és szexi koreográfiák, régmúlt énekesek,s legendák felvonultatása.

Rihanna's Savage X Fenty Catwalk 2021

Voltaképp itt volt minden erotika, szex, rap és hip-hop, latin zene miegymás. Sztárok, mint Riky Martin, Normani stb. Az egész show-t ellepte Rihanna lelkisége, a tűz ami körbeveszi őt. Szerelmet láttunk és szenvedélyt a színpadon. Garantált, hogy sikeres lesz ez a ruhamárka, is hisz amihez a barbadosi szépség hozzá nyúl arannyá válik. 

Rihanna's Savage x Fenty Show 2021 Red Carpet Arrivals, Photos – Footwear  News

Maga az énekesnő, és divattervező is nagyon szexi volt a gönceiben.

Savage x Fenty Show Vol.III is here - HIGHXTAR.

Néhol a füstös vörös lámpás negyedet, vagy a Moulan Rouge-t idézte ez a bemutató. Némelykor túlzás volt ez a sok erotika,s elvonta a figyelmet a lényegről. Mennyire kényelmesek, s hordhatóak a hétköznapokban ezek a ruhadarabok. Főleg a telt hölgyeken látott ezüst fodros melltartók és bugyogok?

Túl sok volt a misztikum, a rejtély, s a szex.

Ezek a ruhák a hálószobában, s főleg a színpadon hordhatóak, de mi a helyzet a hétköznapi öltözékekkel? Más korosztályok idősebbek, fiatalabbak miképp hordhatnának ilyet?

Alig várnánk valami ötletet erre is! A másik kérdés, miért nem énekelt Rihanna legalább egy új dalt?

Az jó lett volna. Csak táncolt. Valahogy tudatosan halogatja a zenei karrierjét, háttérbe szorítja.Vagy kéreti magát, mert tudja , hogy a hangja sokat ér!

Rihanna on 'Savage X Fenty Vol. 3': “We Went Bigger, We Went Better” – The  Hollywood Reporter

Nem érteni miért? Ilyen koncertekkel akár társkeresőt is nyithatna!:)

Antonio Banderas a vörös szőnyegen a 24 éves lányával Stella-val!


A Desperado sztárja elvitte magával a lányát egy rendezvényre, ahol a hölgy csodásan festett fekete ruhájában.

.

Micsoda szépség! Antonio Banderast elkísérte a vörös szőnyegen a 24 éves lánya Stella. A rendezvény a nemzetközi filmfesztivál volt San Sebastianban Spanyolországban, ahol Stella született szeptember 17-én. A 61 éves színész lánya teljesen csodálatosan festett. A fekete ruhája kiemelte szépségét, miközben pózolt híres apja oldalán.


Stella egy testhez simuló v nyakú ruhát öltött a vörös szőnyegen való pózoláshoz. A kozmetikai márkák vállalkozójaként elhíresült hölgy fekete cipőt is húzott nyitott orral, ékszerként órát húzott s vékony gyűrűt. A frizurája lob volt, mely középen volt elválasztva s nyakáig ért. A boldog apa, klasszikus külsőt öltött, hisz  öltönyben jelent meg a rendezvényre.


Stella- egyetlen lánya a 64 éves Melani Griffit től, akivel kapcsolata 1996-tól 2015-ig tartott majd elváltak egymástól.   Bár nagyon közeli a családdal a kapcsolata, főleg a 31 éves Dakota Johnson színésznő testvérével, de mégis csak az apjával jön ki a legjobban, s a modell megosztott a Zorro álarca című filmből több képet is, apjáról. 1998-ból.

A modell élete nagy részében távol tartotta magát a nyilvánosságtól, kivéve, ha kislányként olyan eseményeken jelent meg, mint a Golden Globe 2004-ben, az utóbbi években azonban a színésznő egyre többször került előtérbe. A Glamour spanyol magazin 2020. szeptemberi számának címlapján szerepelt, és rengeteg fotót osztott meg az Instagramján, például amikor márciusban egy szexi crop topot viselt.

 


Az új illat Lightbound Stela Banderos Griffit-től

Új parfümöt is dobott a piacra Lightbound címen. Ami kézzel készített, s környezetbarát veszélytelen parfüm olajból készült, ihletésül a Malagai és Los Angelesi neveltetéséről.-így írt róla Instagramon.


 

- alma érzékeny, gazdag, édes, és rendelésre kész! Ami nem annyira fontos nem erős, parabén és ftalát mentes- írta ő.

 

 forrás:https://www.starslife.ru/2021/09/20/antonio-banderas-na-krasnoj-kovrovoj-dorozhke-vmeste-s-24-letnej-docheryu-stelloj/

Adele Rich Paul-lal folytat viszonyt, ezt megerősítette

 


Адель подтвердила роман со спортивным агентом Ричем Полом

Most már hivatalos a 33 éves britt énekesnő Adele a 29 éves sport ügynökkel Rich Paul-lal folytat kapcsolatot. Tegnap a sztár az Instagramon posztolt közös képet a férfival, ahol együtt láthatóak, hozzá szívecskés emojit is csatolt.

Рич Пол и Адель

 Nyáron jelentek meg a pletykák, hogy viszonyuk van. Adel és Rich egy basketball meccsen jelentek meg együtt Fennix-ben majd New-yorkban egy randin is részt vettek.


Bennfentesek szerint a pár jól szórakozott együtt, de nem sietnek el semmit a szerelmesek.

- nem lehet mondani, hogy köztük minden komoly lenne, de ők jól töltik egymással az időt. Sok közös barátjuk van, tehát minden jól alakul. Adele erősen ellazult. Ő nem olyan zárkózott, mint más kapcsolatában. Ő nagyon jól érzi magát most.-mondta az információ forrás.


A válás után Simon Koneckivel a magánélete a hölgynek minél inkább terítékre került.  Adelet összehozták   már a rapper Skepta -val, de azt nem erősítette meg, a magánéletéről nem beszélt.

Адель и Рич Пол

Mikor kezdődött Paul-lal a viszonya nem tudni. A kedvese a hölgynek híres és sikeres sport ügynök.  Ő alapította az Klutch Sports Group ügynökséget akik olyan sportolókkal dolgoznak , mint az NBA Lebron James-el s az USA.beli nemzetközi focistákkal is.


Bár a férfi nem volt még házas, lehet, hogy van három gyermeke. Adele a nyolc éves fiát Angelot neveli , akit a volt férjétől szült.

Адель
Адель
Рич Пол

Tori Spelling és Dean McDermott elválnak: -vajon igaz ez?

 


Dylan McDermott elutasította a pletykákat arról, hogy ő és Tori Spelling szétválnának 15 év boldog párkapcsolat után.

 


Tori Spelling férje Dean McDermott bátran fordult a közönség felé, hogy befejeződjenek a pletykák a feleségével való válásukról.  A Feminine Warrior podcastjában arról beszélt, hogy szeptember 15-én, hogy csak pletykák a válásukról s családi problémáikról szóló hírek.

- én többet nem válaszolok,- mondta az 54 éves 6 gyermekes apa. 

-úgy , mintha azt mondaná, gondolj amit akarsz! Márciusban a  a 48 éves sztárja a Beverly Hills 90210-nek provokált pletykákat azután, hogy az ujján nem viselte az eljegyzési gyűrűt.


 

- ez egyszerűen furcsa, hogy az embereknek mindent tudniuk kell- folytatta Dean. Mi történik Torival és Dean-al? Neki nincs felhúzva a gyűrű az ujjára. Miért akarod tudni az okát? Ez hogyan hat a te napodra?

-

-


Dean publikusan bevallotta, hogy megcsalta Torit a múltban, ami  komoly problémákat okozott a kapcsolatukban anno, így nehéz volt megbízni a feleségnek a férjében. Mindezek ellenére a pár kitartott egymás mellett, egy frontvonalon harcoltak együtt tovább, folytatva gyermekeik közös nevelését.

A 14 éves Liam, a 9 éves Finn és a 4 éves Beau fiúk, valamint a 13 éves Stella és a 9 éves Hattie lányaik. Dean-nek van egy 22 éves fia, Jack egy korábbi házasságából.



Tori és Dean kapcsolata ezekben az években nem kevés magaslatot és földet érést ért meg. Mostanában a hírek szerint megint nehéz életszakaszon mennek át. 

Bennfentes szerint:- Dean és Tori  pár hónapja problémákat él meg a kapcsolatukban- vallotta az információ forrás.


 

- ők sokat veszekszenek. Tori nehezen bízik meg Dean-ban. ő mindig úgy gondolja, hogy a férfi hűtlen hozzá, s ő ezt nem akarja tovább eltűrni.

 

Tori és Dean mással voltak házasok, amikor először találkoztak, és romantikus kapcsolatuk azután kezdődött, hogy 2005-ben a on set of Lifetime's Mind Over Murder  forgatásán találkoztak. Miután szakítottak előző partnereikkel, 2006 májusában összeházasodtak. 2013-ban azonban kiderült, hogy Dean félrelépett, és 2014-ben bevallotta a hűtlenségét. Azóta Tori és Dean sok hullámvölgyet és botrányt éltek át a nyilvánosság előtt.
forrás:https://www.starslife.ru/2021/09/16/tori-spelling-i-din-makdermott-razvodyatsya-na-etot-raz-okonchatelno-ili-net/

Kaia Gerber születésnapját ünnepelte Jacob Elordi nevű színész kedvesével, s barátaival!

 


Кайя Гербер отметила день рождения с возлюбленным Джейкобом Элорди и друзьями


Szeptember 3-án Cindy Crawford szupermodell és Randy Gerber lánya Kaia betöltötte a 20-at. A kerek dátum okán a születésnapos esti partit tartott 24 éves kedvesével, a Csókfülke sztárjával Jacob Elordival s barátaival.  A fotóit csak most osztotta meg Kaia. 

Instagramján fekete-fehér képeket mutatott be, ahol önfeledtnek és boldognak tűnt.

Кайя Гербер и Джейкоб Элорди
Kaia és Jacob Elordi
Кайя Гербер и Рэйчел Хилсон
 
 Itt Rachel Hilsonnal
Кайя Гербер с другом Трэвисом Джексоном
Travis Jackson barátjával.

Az ünneplés alkalmával a modell csillogó spagetti pántos hosszú ruhát öltött, s kedvese fekete inget, mely fölé fehér polót vett.

Kaia és Jacon már egy éve találkozgatnak. Két hónappal az első pletykák után, a pár megerősítette a kapcsolatuk hírét, közös fotókkal az Instagramon. Bennfentesek szerint a pár minden szabad idejét együtt Malibuban töltik.


- ritkán hagyják el Malibut. A parton sétálgatnak, sportolnak, s együtt vacsoráznak a barátaikkal. - az információ forrása szerint Kaia szülei is támogatják lányuk választását.

- Jacob nagyon kedves Kaival. Ők nagyon szerelmesek egymásba. Egyértelmű, hogy Sindy és randy is támogatják Jacobot. Ők sok időt töltenek egymással.- vallotta egy bennfentes.


Jacob Kaia előtt az Euphoria című film főszereplőjével Zendaya-val járt.  A modell lány Pete Davidsonal- volt viszonyban.

Кайя Гербер и Трэвис Джексон
Друзья Кайи Гербер

Sarah Jessica Parker geometrikus formákkal borított ruhában a Sex és New york folytatásában

Сара Джессика Паркер в пестрых нарядах на съемках продолжения сериала "Секс в большом городе"

New-york ad otthont a Sex és New york folytatásának, ahol még mindig új jeleneteket forgatnak a sorozathoz. Carrie Bradshow- akit Sarah Jessica Parker formál meg, volt most fókuszban, s a forgatásra egy egész nap kellett.


A munka alatt Sarah kétszer is váltott öltözéket, de mindkettő ruha egy stílusú volt: mind geometrikus formákkal volt borítva.

Сара Джессика Паркер
Сара Джессика Паркер
Сара Джессика Паркер

Először a sztár vintage stílusú blézerben jelent meg Norma Kamali-tól, négyzet mintákkal, s Marlo Laz ékszerekkel felékesítve, majd ruhát váltott.

Сара Джессика Паркер


Cinthya Nixon is új képet posztolt a forgatásról Instagramján, miközben Mirandát játszotta.

Синтия Никсон на съемках


Emlékeztetőül: -a forgatása a Sex és New york folytatásának  ez év júliusában kezdődött el. Az előkészületeket botrányok övezték. Az első fő információ volt, hogy Samantha karakterét játszó Kim Cattrol nem vesz részt a folytatásban. Emiatt sokan csalódtak, hisz az ő által megformált hősnő volt az egyik , aki még izgalmasabbá tette a sorozatot.A sajtó még arról is megemlékezett, hogy Sarah Jessica Parker és Kim Cattrol konfliktusban álltak, de Sarah ezt cáfolta, sőt azt vallotta, hogy ők mindig jóban voltak és  tisztelik Kim döntését, hogy nem kíván részt venni a folytatásban.

A forgatókönyvírók végül új karaktereket vezettek be. A negyedik barátnő szerepét állítólag Nicole Ari Parker színésznő kapta. Ráadásul a készítők ezúttal ügyeltek arra, hogy a sorozat reprezentatívabb legyen. Így a nézők láthatnak majd egy nem bináris karaktert, akit Sara Ramirez alakít, valamint egy indiai gyökerekkel rendelkező színésznőt, Sarita Chowdhury-t.

fotó RCF / MEGA/Mega Agency/East News
  SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA/Mega Agency/East News
  fotó Instagram
 

Met Gala 2021 ruhamustra

 

Билли Айлиш в Oscar de la Renta 

Bilie Ailish ebben a bézs Oscar De La Renta által megálmodott ruhakölteményben mesésen fest, csak az erős smink kissé öregíti az arcát. A  dús kebleit is szépen kiemeli a tüll felső rész. Az ezüst ékszerek meg kiemelik a ruha s viselője szépségét.

Ирина Шейк в Moschino 

Ирина Шейк в Moschino

Irina Shayk igazi nyártündérként fest bézs színű virágocskákkal díszített uszályos miniruhában. Szexi és csábító, nem sok mindent hagy a képzeletre! 


Дженнифер Лопес в Ralph Lauren 

Дженнифер Лопес в Ralph Lauren 

Crocodile Dundee in Los Angeles | AMC Central Europe

Jennifer Lopez Crocodile Dundee-re hajaz, ebben a western kalapos, bundás barna estélyivel. Az ékszerek is egzotikusak. Reméljük nem vadászott krokodilokra!:) Attól függetlenül csinos, akár egy szappanopera hősnő.


Меган Фокс в Dundas 

Natalia Oreiro (discografia) - CollectionTak teraz wygląda Natalia Oreiro! Czas się dla niej zatrzymał? - pomponik.pl

Megan Fox ebben a mindenhol kivágott vörös estélyiben igazi tüzes szépség. A frufruja s a haja is illik ehhez a gótikus vámpír szetthez. Natalia Oreiro-ra hasonlít a stílusa.



Ким Кардашьян в Balenciaga 

Ким Кардашьян в Balenciaga

Így derítheted ki, hogy van-e szellem a lakásodban - Noizz

Kim Kardashian Balenciaga-tól szinte árnyéka önmagának!:) Soha nem láttuk még ilyen visszafogott háttéremberként. :) Hívjuk a szellemirtókat!


Эмили Ратажковски в Vera WangEmily Ratahkovskiy beleesett egy rózsa bokorba:) Nagyon csinos a csipkés estélyije, bizonyára mindenkinek tetszett!


Иман в Harris Reed Iman a felkelő nap országából érkezhetett. Olyan volt, mint egy falat napsütés látványos s vakítóan szép.


Карли Клосс в Carolina HerreraКарли Клосс в Carolina Herrera 

 

Carlie Kloss egy csodálatos Caroline Herrera uszályos rózsás, fodros, érdekes váll megoldású ruhát választott nagyon dögös volt!

Sztárok az utcán: Jennifer Aniston kék ruhában magas sarkú szandállal Los Angeles utcáin

 


Уличный стиль знаменитости: Дженнифер Энистон в летнем сарафане и босоножках на шпильке в Лос-Анджелесе

Tegnap a new-yorki Met Gálától volt hangos a sajtó, ahol szinte az összes sztár megfordult, addig az 52 éves Jennifer Aniston-t az utcán fotózták le Los Angelesben. A sztárt hosszú kék ruhában, s szandállal kapták lencsevégre mely magas sarkú volt.


A színésznő kezeiben bézs színű táska volt és egy üveg víz. Jen bevallotta, hogy sok vizet iszik, mely segíti megőrizni fiatalságát, s karcsú csinos alakját.  Mellette járt-kelt asszisztense is, aki a hölgy ruháját vitte. A sztárt Jimmy Kimmel showja előtt fotózták le,ahol már más ruhát hordott.

Дженнифер Энистон
Дженнифер Энистон
Дженнифер Энистон


A hősnőnk a második szezonjában játszik egy reggeli shownak, kolléganőjével Reese Witherspoonal.


A sorozatról kérdezte Kimmel  őt vicces hangulatban. Aniston persze szuper humoráról híres, s jól lavírozott  a kérdések között. Arra is válaszolt, hogy mekkora mennyiségű szőr tűrhető el egy férfi mellkasán.  

 

- Nem nagyon. Úgy értem, nem túl sokat, de nem is teljes hiányt,

- mondta.

Дженнифер Энистон

Amikor megkérdezték Jen-t, hogy mely testrészétől tekintene el, ő nem rögtön válaszolt, csak nevetett. Majd gondolkodva válaszolt:

ez a haja lenne.

- könnyebbé tenné az életem.


Aniston azt is elmondta, hogy milyen nehézségekkel szembesült Reese Witherspoon-nal való közös forgatásán. Az amikor veszekedniük kellett.


mindig viccesen veszekszünk Reese-vel mert ő nem is veszekedős típus. Ő egy napfény, s nem az az ember, akire akarnál teljes hanggal ordítani. Általában a veszekedéseink nevetésbe fulladtak.- vallotta be Jennifer.

Дженнифер Энистон