Fiatalabbat talál majd: Leonardo Dicaprio szeretné dobni mostani kedvesét!

 forrás:https://www.popcornnews.ru/news/naydet-pomolozhe-leonardo-dikaprio-hochet-brosit-ocherednuyu-podruzhku_id271221_a104



A szerelem nem tudta legyőzni a távolságot!

Найдет помоложе: Леонардо ДиКаприо хочет бросить очередную подружку


A sztárpár Leo Dicaprio és a szupermodell Camilla Morrone már négy éve él együtt. 2017-ben beszéltek utoljára a közös románcukról. 

A vonzó barna szépség és a Túlélők sztárja egy éjjeli partin ismerkedtek meg Floridában. Nem nézve arra, hogy a lánynál 22 évvel idősebb a hollywoodi sztár, a pár gyorsan megtalálta a közös hangot, s elkezdtek találkozgatni.


A szerelmesek eddig jól elrejtőztek a lesifotósok figyelő szemei és vakui elől. Hiszen szinte sosem láthatóak együtt, csak baráti közegben. Leo teljesen el van foglalva a forgatásokkal, míg a kedvese a divatvilág kifutóin hódít. A színész gyakran lepi meg kedvesét egy romantikus gesztussal. Pl. a hölgy születésnapját egy jachton ünnepelték meg, egy fényűző parti közepette.


A Gossip Cop szerint az utóbbi időkben a pár kapcsolata rosszabb irányba halad. A színész sok időt tölt távol kedvesétől, örökké foglalt a forgatások okán.


- Leo mindig is független férfi volt, s most, amikor visszatért munkájához, újra átéli a szabadságot. Arról pletykálnak, hogy szakítani akar!- vallotta egy forrás.

DiCaprióról köztudott, hogy fiatal nőkkel szórakozik. 2019 tavaszán Morrone majdnem elhagyta őt, miután meggyanúsította Leót, hogy viszonya van Margot Robbie ausztrál színésznővel. A pár közeli barátai szerint valóban "sötét felhők gyűlnek a kapcsolatuk egén" , Leo nem bírja a barátnője nyomását, és arról álmodik, hogy megszabaduljon tőle.
Nos reméljük ez csak pletyka! 

 további érdekességek:https://www.joy.hu/leonardo-dicaprio-camila-morrone-velemeny-anya-140483


0 Comments:

Megjegyzés küldése