Ben Affleck volt kedvese Ana de Armas a Tinder társkereső app elnökével jár

 


Бывшая возлюбленная Бена Аффлека Ана де Армас встречается с вице-президентом приложения для знакомств Tinder
.

A szakítás után a 48 éves Ben Affleck-el a 33 éves Ana de Armas is új útakon kezdett járni:-míg Ben Jennifer Lopezzel vigasztalódik, addig a színésznő Ana a Tinder elnökével szűrte össze a levet aki a

Paul Boukadakis néven ismert.

Пол Букадакис (слева)

A forrás szerint a közös barátaik ismertették össze őket. Paul Ostin-ban lakik Texas városában s sok időt tölt Santa Monicában. A pár ott együtt él, míg a színésznő nem utazik el Spanyolországba film forgatása miatt.


A két híresség már több hónapja jár együtt, s fokozatosan alakul tovább a szerelmük- a férfi már megismerte a hölgy családját is.

Ана де Армас

Ben Affleck és Ana de Armas ebben az évben szakított egymással. Majdnem egy évet élt meg a kapcsolatuk, s a színésznő döntött úgy, hogy véget vet a románcuknak.  A szakítás oka ismeretlen. Sőt olyan pletykák is felröppentek, hogy csak pr kapcsolatuk volt, hogy a Mélyvíz című filmjüket reklámozzák, melynek egyben főhősei is voltak. A korona vírus okán a film premierje késett, s a pár is időközben szakított egymással.

Бен Аффлек и Ана де Армас


Ana kedvesének magánéletéről semmit sem tudni, de attól függetlenül nagyon szerelmes a színésznőbe, s az idő megmutatja meddig bírják ki egymás mellett. 

Sok boldogságot!

forrás: Just Jared
  fotó:Gettyimages.ru

0 Comments:

Megjegyzés küldése