Boldog 12 év: Salma Hayek elmondta mi a jó párkapcsolat titka a milliómos kedvesével

 forrás:https://www.popcornnews.ru/news/schastlivy-12-let-salma-hayek-raskryla-sekret-krepkogo-braka-s-milliarderom_id272341_a103



 Salma Hayek Hits Back At Claims She Married François-Henri Pinault For Money

A színésznő hivatalosan is kapcsolatban él

Francois-Henri Pinault-val.

Счастливы 12 лет: Сальма Хайек раскрыла секрет крепкого брака с миллиардером


Az 54 éves Oscar-díjra jelölt Salma Hayek elmondta a sikeres párkapcsolat receptjét. A színésznő már 12 éve él házasságban az üzletemberrel, akivel azelőtt Linda Evangelista is járt

Francois-Henri Pinault-val. A párkapcsolat gyümölcse lett a lányuk Valentina. A gyerek későn született, mikor Hayek várandós lett akkor már 41 évét töltötte be.


Valentina most 13 éves és a szülei 12 éve élnek boldog párkapcsolatban. A legerősebb és stabilabb családként ismerik el őket. A Red Table Talk-nak adott interjújában Salma elmondja titkát, hogy hogyan tartják meg az idillikus életet egymással.


A színésznő elmondása szerint a legfontosabb, hogy minden problémát együtt oldjon meg a pár. Optimális arra erőt és időt fordítani, hogy hogyan oldjuk meg a kérdést, mint veszekedni, hogy ki volt a hibás.


 

- amikor kialakul a konfliktus, minden energiánkat arra költjük, hogy megoldjuk a problémát, soha sem keressük a bűnösöket, vagy , hogy ki a hibás, s nem mondjuk, hogy a másiknak mit kellett volna tennie. Az összes energiánkat arra fordítjuk,hogy hogyan oldható meg a probléma.-szólt hozzá Hayek.

 

 


Ezenkívűl Hayek és Fransoa között nincsenek kimondatlan sérelmek.


 

- mi sosem mondunk egymásról semmi rosszat.- konstatálta a helyzet a színésznő.

-

Szerki( meglátásom szerint a konfliktusokat beszélgetéssel kell megoldani, s kiadni a haragot, mert utána édes lesz a békülés. Ha nem adjuk ki a haragot, s nem vitázunk veszekszünk soha, az felgyülemlik bennünk és beteggé is válhatunk, mert egyszer úgyis kirobbannak majd a sérelmek. A veszekedés is abból alakulhat ki, hogy mindenkit más kultúrában neveltek föl, mások vagyunk, s néha vitázni nem probléma, mert eltérhet a véleményünk a másiktól.Merjünk igenis kiállni magunkért, s vállalni véleményünket, mert ha sosem szólsz vissza, akkor eltaposnak. Néha fogadni kell mindkét félnek a kritikát.)

Neked mi a véleményed?

How you solved problems in love partnership?


fotó: Legion-media


0 Comments:

Megjegyzés küldése