Mathew Perry szakított menyasszonyával 3 év párkapcsolat után

 forrás:https://www.spletnik.ru/buzz/love/101796-metttyu-perri-rasstalsya-s-nevestoy-molli-gurvitc-posle-trekh-let-otnosheniy.html


Мэтттью Перри расстался со своей невестой Молли Гурвиц после трех лет отношений

Az 51 éves Mathew Perry akit a Jóbarátok népszerű sorozatából ismerhet a közönség megosztotta, hogy szakított a 29 éves kedvesével Molly Hurwitz névre hallgató hölggyel.

-néha megtörténik, hogy valami nem sikerül. Éppen ez történt. A lehető legjobbakat kívánom Molly-nak- mondta a színész, miközben bejelentette a szomorú hírt. 

Мэттью Перри


Mathew és Molly 2018-ban ismerkedtek össze, majd két évre rá eljegyezték egymást. Akkor a férfi a világ legcsodásabb nőjének nevezte meg kedvesét.

Молли Гурвиц


Az, hogy mi lett szakításuk oka, s ki kezdte, nem tudni.  Molly és Mathew közös képeiket sem törölték a közösségi hálóról.


Mathew Perry ezelőtt, még sosem volt házas, s nem volt hosszabb párkapcsolata. Molly magánéletét rejtély övezi. A munkáját tekintve irodalmi ügynök volt. Perry nehéz élethelyzetben ismerte meg a nőt- amikor még depresszióban szenvedett, s a hölgy segített neki normális életet élni.

Молли Гурвиц
forrás: People

0 Comments:

Megjegyzés küldése