A rapper Doja Cat áttetsző zöld ruhában az iHeartRadio zenei díjkiosztóján 2021-ben

https://www.starslife.ru/2021/05/28/repersha-doja-cat-v-prozrachnom-zelenom-plate-na-iheartradio-music-awards-v-2021/


Máj 27-én zajlott le az iHeartRadio Music Awards melyen Doja Cat a fotó riporterek figyelmét felhívta magára, amikor teljesen áttetsző zöld ruhában jelent meg.


Nincs annál jobb esemény, mint mikor meglátod Doja Cat-et a vörös szőnyegen, hisz ő mindig meglepi a közönséget. A 2021-es IheartRadio zenei díjkiosztón ebben az évben teljesen átlátszó zöld ruhában volt, mely alatt nem viselt semmit zöld bugyin s keskeny csípőjén kívül. Szerencsére a ruha szabása elfedte dús kebleit, már amennyire, s kecses lábai láthatóvá váltak. (Szerki én nem vállaltam volna be ezt a szettet, egyértelmű, hogy ez nem egy hétköznapi nő viselete)


A csodás ruha Doja Cat-nél Brandon Maxwellnek köszönhető, szabad volt és légies, s a vörös szőnyegen vidám s játékos hatást keltet.

Ruháját ékkövekkel díszített, fémes D'ACCORI-zöld sarkú szandállal és Roseark-ékszerekkel, köztük hatalmas lógó fülbevalóval egészítette ki. Ami a csillogó stílust illeti, a fodrász JStayReady laza, egyenes és középen kettéválasztott fekete hosszú frizurát készített nki, Ernesto Casillas sminkmester pedig szexi égővörös füstös szemet, dús szempillákat és rózsaszínes-lilás ajkakat varázsolt neki. Igazi Doja Cat stílusban, Saccia által készített körmei extra hosszúak és zöldek voltak, amit szívesen mutogatott a vörös szőnyegen.



A második megjelenése Doja Cat-nek még érdekesebb volt.

A vörös szőnyegen hódított, de a fellépésen már amennyire visszafogottabb öltözékben volt látható. Akár egy sexy menyasszony.


A fellépésen konzervatívabb megjelenést vett föl, fehér csipkés ruhát az  EYANATIA-tól, melyet érdekes vállrész jellemzett szív alakú dekoltázzsal, s a ruha alja fel volt vágva (sliccelve) aszimmetrikusan, hogy láthatóvá váljon az énekesnő formás lába. Az öltözék sportosabb lett a Thousand Fell  márkájú sportcipőkkel s Roseark ékszerekkel.

Később aznap este Doja vitte haza a legjobb új popelőadónak járó díjat, amikor két ruháját egy mély V-nyakú, cicás Miu ruhára cserélte, amelyet fekete, pántos, magas platformos D'ACCORI cipő egészített ki. Doja Kat mindhárom megjelenése gyönyörű volt, de különösen imádtuk a vörös szőnyegen a szexi zöld, áttetsző ruháját.

Gratulálunk a díjhoz! Sok sikert!

(a zöld átlátszó ruha nem hétköznapi hanem sztár viselet!)Szerki

0 Comments:

Megjegyzés küldése