Gwen Stefanit elrabolták, hogy az esküvő előtti leánybúcsúztatón részt vehessen!

 forrás:https://www.starslife.ru/2021/06/12/gven-stefani-poxitili-chtoby-ustroit-tradicionnyj-devichnik-pered-svadboj/



Gwen Stefani hamarosan férjhez megy.  Csütörtökön az 51 éves énekesnő bevallotta, hogy elrabolták egy időre, hogy leánybúcsúztatót tartsanak számára, s megünnepeljék a közeledő esküvőt Blake Shelton-nal s még ajándékok is voltak!


- a családom ellopott engem, hogy megünnepeljük ezt az eseményt.Férjhez megyek!-mondta a videóban.


A No Doubt együttes egykori szóló énekesnője, megmutatta milyen ajándékokat kapott, s képeslapokat, no meg szép virágcsokrokat. 

- szeretettnek érzem magam, s boldognak. - írta alá.


Stefani még olyan fotót is posztolt, amelyen éppen egy vörösbort iszik, s kezeiben az ajándékok lapultak. Úgy írta alá:- ő férjhez megy.



Az énekesnő megosztott egy képeslapot, valami régit (esküvői zene) az ő szüleitől Patristól és Denniszátóé akik 1966 június 11-én házasodtak össze. 

- Nagy boldogságot kívánunk neked, mely elfoglalhatja a szívedet.- ma holnap, örökké- írta a képeslap. Mi úgy szeretünk téged.

Gwen már tavasszal férjhez akart menni, hisz októberben volt az eljegyzés. 

Szia @gwenstefani, köszönöm, hogy megmentetted a 2020-as évemet ... és az egész életemet" - írta a szerelme. "Szeretlek. IGEN-t akarok hallani!"


Blake Shelton engedélyt kért Gwen Stefani fiaitól, hogy elvehesse az anyjukat

Bennfentesek arról számoltak be, hogy Blake Shelton engedélyt kért Gwen Stefani fiaitól Kingston 15 Zumi 12 és Apollon 6 éves gyermekeitől- mielőtt megkérte volna a hölgy kezét.


- Blaike megmondta a kisfiúknak, hogy megkéri az anyjuk Gwen kezét. Őt a család mindenben támogatja. Ő csodás partner, s jó barát a kisfiúknak. Gwen boldog. Ez az ajánlat váratlanul jött.


Stefani azt is elmondta, hogy meg kell gyógyulnia az azelőtti párkapcsolati traumáiból, mielőtt összeházasodik.


- én úgy gondolom, hogy ez romantikus, mikor te hirtelen ilyen erősen szerelmes leszel- ilyen szolid életkorban azt gondolod.- szeretnék férjhez menni!Ez az első gondolat, ami felmerült egy lehetséges új romantikus kapcsolatról azóta, hogy Blake Shelton elvált Miranda Lamberttől, Gwen Stefani pedig Gavin Rossdale-től. 

Sok boldogságot!


0 Comments:

Megjegyzés küldése