A Spice Girls újra összeállt, egy új dal erejéig, a csapatnak 25 éves évfordulója van!

 forrás:https://www.starslife.ru/2021/06/17/spice-girls-vossoedinilis-radi-zapisi-novoj-pesni-kollektivu-25-let/



Még egy legendás összeállás! öt nő, őt énekesnő: Melanie Brown, Victoria Beckham, Melanie- C, Geri Halliwell, Emma Bunton- úgy döntöttek boldoggá teszik a rajongókat.


Ebben az évben legendás sorozatok és régi együttesek térnek vissza. Már sikerült megnézni a Jóbarátok sorozat folytatását, várjuk a Sex és New-york-ot is, s most még a Spice Girls is úgy döntött visszatér a színpadra.


A női együttes Spice Girls néven nagyon híres volt a 90-es években. Most az együttes ismét összeállt, hogy új dalt énekeljenek a 25-dik évfordulójuk alkalmából.


A Spice Girls nem egyszer szerepelt koncerteken és fesztiválokon, hiába volt ellene Victoria Beckham. A focista feleség, még akkor sem volt hajlandó újra fűszeres lánynak lenni, még ha magas honoráriumot kapott volna. Most mégis felveszik a dalt a koncertre az EP Wannabe25-re. Itt fogják az öt hölgy előadni új számukat, melynek címe “Feed Your Love”.  A dal stílusa ballada lesz.


Ez az esemény  2021 július 9-én történik meg. Ez a dátum a fontos kezdete a népszerű Spice Girls-nek. 1996-ban a számuk mega sláger lett, amely kiharcolta több millió rajongó szívét. Minden együttes tag posztolt információt az újra visszatérésükről a közösségi hálón. Ők meghálálták a rajongók hűségét, s megerősítették, hogy új daluk lesz.


Az együttes története


  • A Spice Girls Londonban alakult meg, mint női együttes 1994-ben, mikor még nem voltak népszerűek. Azután 2 évre rá a Wannabe című daluk felrobbantotta a slágerlistákat, s abban az évben az együttes nagyon híressé vált. 
  • Még két év múlva, 1998-ban Geri Halliwel úgy döntött, hogy szóló karrierbe kezd, s elhagyta a női együttest. 2001-ben szétvált a Spice Girls, minden tag szóló énekesnő lett, de egyedül nem lettek olyan népszerűek,mint együtt.

  •  2007-ben a lány együttes újra összeállt, hogy néhány koncertet adjanak. A fellépést siker követte, de Victoria bejelentette, hogy utoljára vett részt az egészben, s ez többet nem ismétlődik meg.

  • A csapat körül sok pletyka keringett, s alig várták a rajongók, hogy újra  össz álljon a csapat, de Victoria nem akart.

  • Néhány éve a Spice Girls újra összeállt, de Victoria nélkül. Az énekesnők adtak 13 koncertet Európában, s előadták a dalaikat, a divattervező Victoria nélkül. Már 14 év eltelt azóta, hogy utoljára új dalt hallottunk tőlük. 
  • Sok sikert Spice Girls!

0 Comments:

Megjegyzés küldése