Exkluzive! Raye régi hollywoodi burleszk fotókat posztolt az új dala alkalmából a Call on me-ből

 forrás:https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-9675999/EXCLUSIVE-Raye-channels-old-Hollywood-glamour-sizzling-photoshoot-new-single-Call-Me.html

Végre újra stúdióba vonult, és új zenét készül kiadni.

Raye pedig gondoskodott róla, hogy a pénteken megjelenő Call On Me című klipjének kulisszái mögött egy lenyűgöző, a húszas éveket idéző burleszk stílusú fotózáson a régi hollywoodi csillogást idézte meg.  

A 23 éves énekesnő már már erotikus kabaré ruhákban szórakozott, miközben a fülledt felvételeken pózolt, és minden megjelenése tökéletesen idézte a korszakot.


Wow: Raye made sure she was back with a bang as she channelled old Hollywood glamour in a stunning Twenties-inspired burlesque style shoot from behind the scenes of her music video for Call On Me which is out on Friday

Hűha: Raye gondoskodott arról, hogy a régi hollywoodi csillogást idézze meg egy lenyűgöző, a húszas évek ihlette burleszk stílusú fotózáson a Call On Me című klipjének kulisszái mögött, amely pénteken jelenik meg.

Raye egy krémszínű és arany flitteres, bojtos miniruhában nyűgözött le, míg sötét bob frizurája lazán göndörödött, és  a válla fölött pihent.

Egy másik fülledt pillanatban a sztár egy rózsaszín, bojtos, hát nélküli trikót viselt, babarózsaszín tollas showgirl fejdísszel.


A sztár ezüstszínű, nyitott orrú tűsarkú cipővel és elegáns gyémánt fülbevalóval párosította az öltözéket, miközben a szexepilt egy pár nude hálós harisnyával fokozta.

Raye magabiztosságot sugárzott, ahogy a fotózáson pózolt.
Stunning: The singer, 23, had some fun in sizzling cabaret ensembles as she posed for the sultry shots


Beautiful: The singer stunned in a white satin corset romper in another gorgeous picture

Az énekesnő nagyon szexi volt fehér szatén korszett ruhában, nyakában gyémánt nyaklánc lógott, karkötők csörögtek a kezén, no meg gyűrűk ragyogtak az ujjain, hogy elérje a hollywoodi szépség stílusát. A legújabb szexi pillanatok előtt Raye csütörtökön Londonban, a Magnum #ShowYourLayers kampányrendezvényén debütált új kislemezével. 

Style: Raye was seen to wow in a cream and gold sequin tassel mini dress while her dark bob haircut was loosely curled and rested just above her shoulders


New single: Raye debuted her new single at Magnum's #ShowYourLayers campaign event in London on Thursday

Új kislemez: Raye csütörtökön Londonban, a Magnum #ShowYourLayers kampányrendezvényén mutatta be új kislemezét.

Vintage stílusú ruháját fodrok díszítették, egy finom masni is volt a keble közepén, valamint egy szögletes fekete öv, amelyen egy gyémánt brossal büszkélkedhetett.

A sztár magabiztosságot sugárzott, miközben formás lábait mutogatta a  pin up ihletésű ruhában. Magasságát hímzett arany sarkú cipőnek köszönhette, és ezüst fülbevalóval egészítette ki megjelenését.

Az ébenfekete hajú loknis szépség a régi hollywoodi csillogást a feszes fürtjeivel és a vörös rúzzsal érte el.
Raye a Call On Me című dal előadása közben a legjobb oldalait mutatta meg, mielőtt elmajszolt egy fagylaltot.


Beautiful: The singer turned heads in her polka dot dress, complete with a frilled bardot neckline and thigh-high split, before taking centre stage to perform her track

A zenész nemrég elismerte, hogy a bezártság "mentálisan nagyon nehéz" volt, és szakmailag is hatással volt rá, mivel nem érezte magát "inspirálva" arra, hogy dalokat írjon magának.

Elmondta, hogy bár a tavalyi első otthonmaradási renddel való megbirkózás 'trükkös' volt, karrierje során sikerült néhány csúcsot elérnie a toplisták tekintetében, hozzátéve, hogy a tapasztalata 'keserédes' volt.

Raye kifejtette a Rollercoaster magazinnak: "Nagyon trükkös volt, de egyben nagyon ragyogó és pozitív is. Szakmailag volt néhány igazán nagy dalom a lockdown alatt. Két Top 10-es slágerem is volt, szóval ebből a szempontból nagyon jó volt.
Work it! Raye worked her best angles during her performance of Call On Me, before indulging in an ice cream
 Raye a Call On Me előadása közben a legjobb szögeket dolgozta ki, mielőtt elkényeztette magát egy fagylaltra.

"De ugyanakkor mentálisan nagyon nehéznek találtam. Az első zárlat alatt nem igazán írtam sokat a saját projektemhez, csak rengeteg promóciót, a dalok befejezését, majd más előadóknak írtam.

"Nem igazán inspirált, hogy magamnak írjak. Aztán elkezdődött 2021, és elkezdtem albumot készíteni.

Hozzátette, hogy ez "keserédes" volt, hozzátéve, hogy mindenkinek "fel kellett áldoznia valamit".

A londoni születésű szépség elismert énekes-dalszerző, akit nemrég BRIT-díjra jelöltek a brit kislemez kategóriában a Regard zenésszel közös dallamáért, a Secretsért.

0 Comments:

Megjegyzés küldése