A legérdekesebb tények Reese Witherspoon életéből és gyermekeiről

 forrás:https://www.starslife.ru/2021/06/19/samye-interesnye-fakty-iz-zhizni-troix-detej-riz-uizerspun/



Tudj meg minnél többet Reese Witherspoon gyermekeiről, kronológikusan, a legfontosabb pillanatokról együtt.


A 45 éves Reese Witherspoon nagyon sokat elért már az életben. A sikeres színésznői karrierje mellett, mellyel Oscar-díj büszke tulajdonosa A Nyughatatlan című filmért, Reese a Draper James nevű ruhacég tulajdonosa, s társtulajdonosa a média cégnek, mely a Hello Sunshine címet viseli, s olyan sikeres show-kat producerkedett, mint a köztük a "Big Little Lies", a "The Morning Show" és az "And Fires Are Smoldering Everywhere".


A legnagyobb siker mégis a sztár életében, hogy három gyermeknek adott azelőtt életet: Ava Philip 21 év, Deacon philip 17 év,Thenesse Tot 8 év. Az alábbiakban megtudhattok mindet anya és gyermekei életéről.


Ava Philipp

Ava- az idősebb gyermeke Reese-nak, az első férjétől, Ryan Philip-től, aki 46 éves.Ő 1999 szeptember 9-én született három hónappal azután, hogy Reese összekötötte életét Carlestone-ban Carolinában (1999 juniús 5-én) Reese aki szakított Ryan-nal 2006-ban adott egy interjút 2008-ban Jay Leno-nak, s azt mondta, hogy Ava a legendás hollywoodi színésznő után kapta a nevét, aki Ava Gardner névre hallgatott. (Nekem , ő volt az egyetlen nő, aki Sinatrát is lekörözte)- mondta Reese.)

 Tehát azért volt ez a név, mert ő klassz és erős nő volt.


 2021 nyarán Ava a Berkeley-i Kaliforniai Egyetemre járt. Májusban 2019-ben Reese bevallotta az Ellen Degeneres talk show-jában, hogy ő nagyon aggodótt, amikor a legidősebb gyermeke kirepült az otthoni fészekből, s tovább tanult. 

-Ez furcsa, amikor a gyermekeid egyetemre mennek. Ez nehéz.-mondta a színésznő. Én bementem  az üres szobába, lefeküdtem a lányom ágyára és sírtam, amikor ő tovább tanult.

Amellett, hogy teljes munkaidőben főiskolai hallgató, Ava időről időre modellkedik is. Egyszer szerepelt a Rodarte 2018-as őszi kollekciójának lookbookjában, ahol a Marvel-sztárok Danai Gurira és Tessa Thompson mellett lépett föl. A művészettel is foglalkozott, saját fotóit, absztrakt rajzait és szobrait posztolta a közösségi médiában.


Bár ő nagyon elfoglalt lány, de mindig kerít időt arra, hogy Reese-val találkozzon. Mind két esőcsepp, úgy hasonlítanak egymásra anya és lánya, nem csak magánéletben, de a közönség előtt is sokat mutatkoznak együtt.  2019 májusában részt vettek a Big Little Lies premierjén, ahol a rajongók el sem hitték, mennyire hasonlít Ava és az anyukájára. Ezt a sztárfellépést megelőzően Ava az édesanyja mellett sétált a vörös szőnyegen a Los Angeles Dance Project gálán 2018-ban és a Wall Street Journal Innovator Awards-on 2017-ben.


Deacon Res Philip

Deacon második gyermeke Reese és Ryan-nak, aki a szakítás előtt született. A kisfiú 2003 . október 23 -án született. Deacon, mint Ava nevű lánytestvére is hagyon hasonlít az anyjára. Nekik Reese-val egyedi a kapcsolatuk: gyakran selfieznek együtt, melyeket a közösségi hálon publikálnak. Áprilisban is a naplementében posztoltak képet, anya és fia.


Deacon jelenleg középiskolás, és a főiskolai évek már közel vannak. De úgy tűnik, a tinédzser zenei karrierre szánta el magát. 2020 júliusában kiadta első dalát a Long Run címmel, majd a Love the Summer számát is, mely 2020 októberében jött ki  írta Kelsey Ballerinival. Reese támogatta fia törekvéseit azzal, hogy a közösségi médiában népszerűsítette a dalt, és arról beszélt, mennyire büszke a tinédzser fiára.

   "A nyár új dala!" - írta az Instagramon a "Long Run" című dalról.

Ryan is támogatta Deacon új zenéjét, és azt írta fiának az Instagramon: "Streameld nekem nonstop. Annyira büszke vagyok rád."


Tenessi James Tot

Tenessi a legkisebb gyermek, az ügynök tehetségkutató férjétől Jim Tot-tól. 2010-ben februárjában kezdtek találkozgatni, decemberben már eljegyezték egymást. 2011 március 26-án Ohio államban Kaliforniában., majd 2012 szeptember 27-én jött a világra Tenessi.


Nézve az életkorát Tennessinek Reese többször rejtegeti a közönségtől gyermekét. A COVID-19 járványos fertőzése alatt a Dr. Szöszi sztárja néha közölt pár képet a közösségi hálón, ahogy a fia otthon tanult, vagy kint hintázott, vagy telefonálás közben anyjának.


2020 szeptemberében Reese publikusan megünnepelte a 8. születésnapját a fiának. Ennek alkalmából az anyuka sok kék lufit vett és fánkokat, meg csokis sütit, mellyel reggelire vendégelte meg a jeles napon a fiát. Tennessiről a büszke anya ezt írta:- te vagy a legfényesebb, legszeretetteljesebb lélek, egy menő fiú, akit ismerek. Milyen boldogság az anyádnak lenni.

Sok boldogságot!:)

0 Comments:

Megjegyzés küldése