Miley Cyrus exe megtörte a csendet, s elmondta miért szakítottak

forrás:https://www.starslife.ru/2021/06/01/eks-vozlyublennyj-majli-sajrus-prerval-molchanie-paren-rasskazal-o-prichine-rasstavaniya/


Miután Miley Cyrus elvált Liam Hemsworth-től, már három partnert is váltott azóta.


A leghosszabb párkapcsolata volt Miley-nak gyermekkori barátjával Cody Simpson-nal. A pár 10 hónapot éltek együtt majd szakítottak.


Kommentálni nem kommentálták a szakítás hírét csak bejelentették, hogy már nincsenek együtt, de azóta is baráti kapcsolatot ápolnak egymással.


Ettől függetlenül Cody Simpson úgy döntött megosztja a magánélete fontos pillanatait. A férfi egy újságírónak nyilatkozott, ahol a 28 éves énekesnő-ről Miley-ról diskurált.


- abban a pillanatban, amikor mi járni kezdtünk, már régóta ismertem őt. Ő mindig is művészlélek volt. Nagyon kis és lassú lépésekben haladt a kapcsolatunk, addig a stádiumig, míg csak barátkoztunk más barátok körében, majd eljutottunk odáig, hogy egy pár lettünk. Így 10 hónapot voltunk együtt- vallotta a rock énekes.

-


Cody megerősítette azt a tényt, hogy jó baráti kapcsolatot tart fenn  Miley-al. Eddig is barátok voltak, csak megpróbáltak közelebb kerülni egymáshoz, ebből nem lett semmi ezért visszatértek a barátsághoz. Ez az amikor két felnőtt, felelősen dönt egymással kapcsolatban.


 

- nekünk minden barátian végződött. Ez olyan élethelyzet volt, mikor tudjátok, hogy valami komoly dolgon mentek keresztül, s ennek hatására sok újat tanultok.- osztotta meg Cody.

 


Mostanság Cody új szerelemre lelt,  Marloes Stevens amerikai modell oldalán. Miley szíve pedig szabad, s nem siet összejönni valakivel.


Maga Miley Cyrus is vallott Instagramon a Cody Simpsonal való szakításról. Amikor együtt voltak saját magukra fókuszáltak, s nem a kapcsolatukra. Ezért a két fél, nem tudott közöset összehozni. Attól függetlenül a sztár szerint barátságuk olyan erős maradt, hogy bármikor lehetségesnek tartja, hogy együtt ebédeljenek valahol.

 


 

- tudjátok, már 10 éve barátok vagyunk. Mi folytatni fogjuk ezt tenni, ezért nem kell drámázni emiatt.- válaszolt Cyrus.


Ezzel szemben Liam Hemsworth-al kapcsolatban más érzései vannak Mileynak.

 

Nemrégiben az énekes, -színésznő (Disney Hannah Montana) bevallotta, hogy még mindig szereti  Liam Hemsworth-ot (Éhezők viadala), még annak ellenére is, hogy válásuk fájdalmas volt. A színész már 1,5 éve boldog s új párkapcsolatban él Gabrielle Brooks modellel. Biztos források szerint a pár (Liam+ Gabrielle) a házasságkötést fontolgatják.

0 Comments:

Megjegyzés küldése