-Minden körülöttünk felrobbant!: Ashton Kutcher és Mila Kunis házassági évfordulója majdnem konfliktussal végződött

 forrás:https://www.popcornnews.ru/news/vse-vokrug-vzryvalos-prazdnik-v-chest-godovschiny-kutchera-i-kunis-edva-ne_id272121_a103


Ezt a történetet a színésznő mosollyal idézi föl.

«Все вокруг взрывалось»: праздник в честь годовщины Кутчера и Кунис едва не закончился конфликтом


Az esküvői évfordulója Mila Kunisnak és Ashton Kutchernek majdnem drámaian ért véget. Most nevetéssel gondol vissza rá a hölgy, azelőtt viszont elég nyomás nehezedett rá emiatt.


Minden július  4-én Kutcher és Kunis házassági évfordulót ünnepel. Utoljáta a sztárpár úgy döntött, hogy tűzijáték is lesz. A rakétákat Kunis és kedvese a tengerparton akarták kilőni. Kutcher a gyermekeivel  Wyatt és Dimitri társaságában ment ki a partra.


Akkor a házaspár nem is sejtette, hogy valami balul üt ki.


 

-Elkezdtük kilőni a rakétákat. A parton senki sem volt, minden körülöttünk felrobbant, s a rakéták rácsokra kezdtek hasonlítani. És akkor ez felbukkan" - Kunis ezután felpattant, karjait keresztbe fonta a mellkasán, és homlokát ráncolva parodizálta a hirtelen strandoló műsorvezetőt és humoristát, O'Brient.

 


Ahogy később kiderült, a humorista, a vízhez ment, hogy megtudja, hogy mi robban az ő területén. A férfi fellelőségre vonta a párt, hogy illegálisan tűzijátékot használni büntetendő cselekedet.


 

-a férjem legálisan vette a tűzijátékot. Ráadásul gyerekeknek szánták őket, és biztonságosak voltak" - idézte Kunist a Daily Mail.

 

Szerencsére a párnak sikerült megegyeznie O'Briennel, de amint a sztárok szemtől szemben találkoztak, a helyzetre újra emlékeztette őket.  O'Brien nem mulasztotta el emlékeztetni Milát a történetre, amikor a színésznő vendége volt a műsorának.

Hála az égnek , nem lett bajuk!

fotó: Legion-media


0 Comments:

Megjegyzés küldése