Smink s fehérnemű nélkül: egy őszinte fotó a 45 éves Charlize Theron-ról!

 forrás:https://www.popcornnews.ru/news/bez-makiyazha-i-nizhnego-belya-chestnoe-foto-45-letney-sharliz-teron-uteklo-v_id271764_a103



A lesifotósok lekapták a színésznőt, aki éppen edzés után ment tovább.

Без макияжа и нижнего белья: «честное» фото 45-летней Шарлиз Терон утекло в Сеть


Az őszinte fotói a 45 éves Charlize Theron-nak nagy sikert arattak a közösségi hálón. Minden magazinban megjelentek a fotók.


A halhatatlan gárda című film után már nem hívták Theron-t újabb forgatásokra. Ám később érkezett egy felkérés, hogy játsszon a

Halálos iramban 9 (Fast & Furious 9) című filmben. A sikeres megjelenés érdekében már elkezdte a színésznő a felkészítő edzéseket, hogy csinos legyen és fitt, a forgatások után is   alakja megtartása érdekében folytatta a mozgást.


Most ezeken a képeken egy újabb edzés után látható Theron. A fotón fekete topban látható melltartó nélkül, s lábait barack színű cica nadrág borítja be. A frizurája érdekes volt, az arcán egy deka smink sem volt.


szegény Theron nem sejtette, hogy a bokrokból nyúl módjára előugrik egy lesifotós, s ezért elbújni sem tudott, de meglepődött.


A sajtó nem volt rest a színésznő csodás formáit dicsérni, s sokan megjegyezték, hogy irigylésreméltón csinos és fiatalos.

Szép napot!

fotó: Legion-media


0 Comments:

Megjegyzés küldése