Jessica Biel elmondta, hogy hogyan neveli a Justin Timberlake-val közös fiaikat:-ez egy örült kaland!


Джессика Бил рассказала о воспитании их с Джастином Тимберлейком двоих сыновей: "Это безумное приключение"

Tavaly nyáron Jessica Biel és Justin Timberlake másodszor lettek szülök. Az utód születését titkolták, csak néhány hónapra rá  osztották meg a hírt.

.

A napokban a 39 éves Biel Ellen Degeneres műsorában vendégeskedetts ritka kommentet osztott meg a két fiának neveléséről.

A 6 éves Silas-ról kilenc hónapos Phineas neveléséről. Mint a színésznő bevallotta, nincs könnyű dolga a gyerekekkel.

Egy nagyon bölcs barátom azt mondta: "Egy is sok. És kettő az ezer". Én is így érzek. Egy itt, egy ott. Ez egy őrült, frenetikus kaland,

- osztotta meg.

 

Джессика Бил с сыном Сайласом

A zűrzavar ellenére Jessica elismeri, hogy fiai csodálatos gyerekek.


-Olyan leírhatatlan boldogság együtt látni kettejüket. Mindegyik közülük azt  gondolja, hogy a másik a viccesebb. Silas- színész, szereti a hangzavart, s a figyelmet, ezért Phinias csak néz rá. Mindent Silas tesz, a testvére meg nevet vele. így egész nap csak nevetnek egymáson.- vallotta Jessica.

Джастин Тимберлейк и Джессика Бил

A 40 éves Timberlake bevallotta, hogy a második gyerek  születése után Jessicával való élete teljesen megváltozott, minden szabadidejüket a gyerekeknek szentelik, s nem egymásnak:

- mi nem látjuk egymást- mondta viccből.


Phinias születési körülményei még mindig ismeretlenek. Jessica terhessége pont a karantén alatt folyt le, mikor mindenki otthon ült s nem merészkedett ki a publikum elé. Ellen Degeneres arról beszélt, hogy látta a terhes Biel-t, amikor videótelefonáltak Timberlake-val.

Jessica Biel és Justin Timberlake általában zárt életmódot folytatnak, és csak nagyon ritkán mutatják legidősebb fiukat a közösségi médiában (ugyanakkor az arcát egyáltalán nem mutatják). Legkisebb fiukat még mindig nem láthattuk.

Sok boldogságot a családnak!:)

forrás: https://www.spletnik.ru/buzz/baby/101199-dzhessika-bil-rasskazala-o-vospitanii-dvoikh-synovey.html

0 Comments:

Megjegyzés küldése