Jennifer Lopez találkozott a volt férjével Alex Rodrigezzel való szakítás után

 forrás:https://www.starslife.ru/2021/05/29/dzhennifer-lopes-vstrechalas-s-byvshim-muzhem-posle-rasstavaniya-s-aleksom-rodrigesom/

kép forrás:TMZ

Egy bennfentes szerint Jennifer Lopezt csütörtökön a Miami Beach-i W Hotelben látták, ahol volt férjével, Mark Anthonyval beszélgetett egy csésze kávé mellett.



Az 51 éves Lopez levendulaszínű sportruházatot és karika fülbevalót viselt, míg az 52 éves Anthony narancssárga Miami Marlins sapkát és gombos kabátot  hordott egy fehér póló fölött.


- több vendég a hotelben felismerte a sztárt, s ő nagyon kedves volt s optimista mindenkivel, aki közel jött hozzá.- vallotta a forrás. Ők kávét rendeltek.


Lopez és Marc Anthony baráti kapcsolatot ápol egymással, a 2011- évbeli szakításuk óta hisz ők a szülei a 13 éves ikreknek Max-nak és Emmy-nek.


A múlt hónapban a forrás azt nyilatkozta Anthony mindenben támogatta s nyugtatgatta az énekesnőt Alex Rodrigezzel való szakítása után áprilisban.


- Jennifernél minden jól megy. Ő még mindig a dominikai köztársaság helyszínén forgat. A gyermekei látogatják őt, s ők boldoggá teszik anyukat- mondta akkor a bennfentes. 

- Jennifernek és Mark Anthony-nak csodás kapcsolata van. Amikor dolgoznia kell a volt férje mindig ápolta lelkét, a szakításakor is.


Randevú Ben Affleckkal

Sőt mostanában Jennifert Ben Affleck színésszel látták együtt.


Mostanában a 48 éves Affleck és Lopez együtt edzettek egy miamiban lévő konditeremben.

- ő fogta a nő kezét, ölelkeztek és csókolóztak. Ők nem is próbálták elrejteni azt a tényt, hogy együtt vannak. - a forrás aki látta őket. Ők ekkor nagyon szerelmeseknek tűntek együtt.


- őszintén mindketten ők jó emberek.- osztotta meg a forrás.  "Senki sem áll a Miami Beach-i anatómiai tornaterem előtt, és nem mondja, hogy 'Maradj távol tőlük'. Senki sem zavarja őket, mindenki tiszteli a másikat. Mindenki szereti őt. Minden nő őt és a rutinját követi, mert olyan elképesztően néz ki és olyan erős."- vallotta egy bennfentes.

Hajrá Bennifer!:)

0 Comments:

Megjegyzés küldése