Mena Suvari először lett anya!


Мена Сувари впервые стала мамой

Az amerikai Pite és az Amerikai szépség sztárja Mena Suvari (42 éves) és férje Michael Hope elöször lett szülők- a párnak fia született, akit Michael halott édesapja után Cristofer Alexandernak neveztek el.

A színésznő egyik munkatársa nyilatkozta a People-nak, hogy anya és gyermeke remekül érzi magát. Az örömhírt, hogy gyermeket hord a szíve alatt, Suvari októberben posztolt erről az Instagramon, ahol bemutatta gömbölyödő pocakját.

Мена Сувари


Később a színésznő azt nyilatkozta a People-nak, hogy a férjével nehezen ment a gyermeknemzés: néhány hónapig tartott, míg a gyermek megfogant. Amíg ezzel nem törődött, hanem a munkájára  koncentrált  akkor tudta meg később, hogy terhes.


Mena némelykor érezte a nyomást, hogy a körülötte lévők a kora miatt témáztak róla. Egy terhesség megtervezésénél nem ez a fontos szerinte.


- amikor 30 éves voltam folyton erről kérdezgettek engem. Emiatt félelmet ültettek belém. Sokat kellett dolgoznom azon, hogy ettől távolodjak, s bízzak a saját testemben.- mondta ő.

Мена Сувари


2018-ban ment férjhez Hope-hoz Suvari. A házasságkötést titokban és visszafogottan vezették le, csak a közeli rokonok és barátok vehettek részt rajta. A színésznőnek ez a harmadik párkapcsolata.
Sok boldogságot!:)
Майкл Хоуп и Мена Сувари

0 Comments:

Megjegyzés küldése