Margot Robbie elmondta, hogy hogyan tartja fitten magát: - imádom a teát!

 forrás:https://www.popcornnews.ru/news/margo-robbi-rasskazala-kak-sokhraniaet-stroinost-oderzhima-chaem



A sztár megosztotta szépségtitkait, s beszélt a diétáiról.

Марго Робби рассказала, как сохраняет стройность: «Одержима чаем»


A színésznő és sztár, A Suicide Squad (Harleyqueen) Margot Robbie elmondta, hogy hogyan sikerül neki megtartani sportosan fitt alakját. A diétákról részletesen a  Women’s Health- nak adott interjút.

Pin on Harley Quinn

A beszélgetés folyamán a sztárról kiderült, hogy ő játszhatja majd a Barbie baba szerepét, s az újságírókat az érdekelte, hogy Robbie hogyan ért el ilyen csinos testet, melyet többen példaként tartanak számon a modern Hollywoodban. A színésznő szavaival élve, saját diétája van, melyet több éve követ. 

Pin on Cosplay shoot


Birds of Prey,” Reviewed: The Wasted Exertions of Margot Robbie | The New  Yorker

- A reggelim általában zabpehelyből és immunerősítő turmixból áll. Ebédre csirkesalátát eszem, vacsorára édesburgonya tonhal steaket. A nap folyamán teát iszom, aminek megszállottja vagyok, mióta az Egyesült Királyságban élek ”- meséli a művésznő.

Pin on Suicide squad 


 Ő azt is aláhúzta, hogy kihagyta az étrendjéből az édességeket, s a szénhidrátot, mely nehezen megy a sztárnak, hisz az étel, az élete fontos szerepét foglalja el.

Try Margot Robbie's Favorite Pilates Workout For "Strong Abs, Elongated  Muscles"

- az étel nagyon fontos nekem. Én imádom a hamburgereket a sült krumplit, s az üveg sört. USA-ban a kedvenc ételem,  a kettős trüffeles burger Umami burger.- osztotta meg a Suicide Squad sztárja.

Margot Robbie Photo Shoot Desktop Wallpaper 863 1920x1200 px ~  PickyWallpapers.com

Nemcsak diétákat folytat.- ő aktívan sportol is. Nagy imádója a pilatesnak, a különféle táncoknak, s a tenisznek az udvarán. 

További sok sikert a tehetséges színésznőnek!


Wallpaper Smile, Actress, Smile, Photoshoot, Margot Robbie, Margot Robbie,  Maarten de Boer, Margot Elise Robbie, Margot Elise Robbie, Photosession  images for desktop, section девушки - download

0 Comments:

Megjegyzés küldése