Rihanna zöld virágmintás ruhában volt jelen a The Nice Guy elnevezésű étteremben Nyugat Hollywoodban!

 



Rihanna csodásan festett amikor megjelent a fent nevezett The nice guy étteremben. Öltözéke irha bőrkabátból, virágmintás zöld miniruhából állt, mely kiemelte csinos alakját.

A 33 éves Rihanna hihetetlenül nézett ki az utolsó sétáján! Az énekesnő a kaliforniai West Hollywoodban, a The Nice Guy-ban vacsorázott április 10-én, zöld virágos mini ruhában,  fölötte barna báránybőr kabátot viselt. Ugyanolyan  zöld magas sarkú cipőt és hozzá illő stílusos fejkendőt öltött föl.

rihanna puts on a leggy display as she arrives for a night out at the nice  guy in los angeles-100421_11
900+ ideias de Rihanna RIRI em 2021 | rihanna, estilo rihanna, looks rihanna


A barbadosi szépség, gyémánt karkötőket, s bokaláncokkal díszítette karjait s bokáit, no meg ragyogó fülbevalók voltak a füleiben. Kezében stílusos táskát hordott, csodás vonásait megfelelő sminkkel emelte ki, főleg minden tekintet a vérvörös ajkaira került. Ő boldogan mosolygott séta közben s mindig arcát fehér maszk fedte.

She x badgal - Rihanna was seen at The Nice Guy restaurant... | Facebook

Az újságok címlapjára került, azzal, hogy szebbé tette egy rajongó születésnapi partiját.


A parti videón Riri táncol egy asztalnál, telefonnal a kezében, vörös bőrkabátban és alatta farmert visel.
Mosolygott, és beszélgetett egy rajongóval, aki egy étteremben asztalhoz ült, és teljesen tisztelettel a tekintet rá emiatt.


A részletekről az lett ismert, amikor Nina a születésnapos rajongó barátnője rögtön feltöltötte TikTok-ra a videót Ririvel.

- mi most vacsorázunk, igaz? és látjuk, őt, hogy szembe ül velünk.- magyarázta.
a videóban kifejtette, mielőtt azt mondta, hogy „odament az asztalához”, és megkérdezte az énekesnőt, készíthet-e képet vagy köszönne-e a legjobb barátnőjének. - Azt mondta: „Gyere vissza az asztalhoz, és mondd, hogy nemet mondtam. De amikor a tortát felszolgálják, odamegyek az asztalhoz és meglepem. "


- Szó szerint pontosan ezt tette - folytatta Nini, aki azt is mondta, hogy Rihanna mindenben „jó”. "Amint a torta az asztalra került, követte a pincérnőnket" - mondta.


Amikor Rihanna nem éppen szülinapi meglepetéseket tesz, vagy egyedi ruhákban mutatkozik. akkor izgatottá teszi rajongóit, az új zenéjével kapcsolatban.


Nemrégiben sejtelmesen utalt rá, hogy talán lesz új dala. 

Nos sikert!

forrás:http://www.starslife.ru/2021/04/12/rianna-v-zelenom-plate-s-cvetochnym-uzorom-uzhinaet-v-restorane-the-nice-guy-v-zapadnom-gollivude/

0 Comments:

Megjegyzés küldése