Salma Hayek meglepő ajándékkal lepte meg a valentin napon férjét!

 forrás:https://www.popcornnews.ru/news/salma-khaiek-podarila-muzhu-sovu-na-den-vsekh-vliublennykh-video


 Az ajándék Salmának is az volt.

Сальма Хайек подарила мужу сову на День всех Влюбленных: видео


A People magazinnak adott interjújában Salma Hayek elmondta, hogy két évvel ezelőtt férjének ajándékozott Valentin nap alkalmából egy kis baglyot.


- Keringnek neveztük el, mert a férjem cégének is az a neve. A szimbóluma volt- a bagoly. 

Ő azt mondta: - Köszönöm, de szerintem magadnak csináltál vele ajándékot. Minden normális. Mi szeretjük őt. Ő olyan kíváncsi, nem megszokott egy bagolynál, ahogy nekem anno magyarázták. Szeret tárgyakkal játszani. Gyakran ül a szobámban. Amikor a férjem elutazik, ő néha velem alszik. 

Hát hogyan alszik? 

-alvás előtt sok dolgom van. Én szeretek tévét nézni az ipadomon.  s ő szeret rajta ülni. Én nagyon későn alszom el, s ő addig repked a szobában. ez néha ijesztő tud lenni. Például ráül éjjel a fejemre.- osztotta meg nevetve a színésznő.


Salma azt mondta, hogy szereti figyelni a baglyot, s érintésekkel kommunikál vele. 

- néha ráül a vállamra, hogy a hajam alatt a nyakamat elérje, s én olyan boldognak érzem magam. Ő olyan klassz.- vallotta Hayek. A madár maga is részt vett az interjún.  Úgy látszik az éjszakai ragadozó igazán elrabolta a színésznő szívét, sőt jobban, mint a férje:)

Salma több mint 15 éve él házasságban François Pinault vállalkozóval. Pino vagyonát hétmilliárd dollárra becsülik. Ő vezeti a Kering luxustermék-vállalatot. Gucci, Balenciaga, Yves Saint Laurent a Kering leányvállalatai.

Nos ti szívesen bevállalnátok egy ilyen kis állatot? Vagy szerinted ez bizarr? A korona vírus idején is? 

0 Comments:

Megjegyzés küldése