Egy bennfentes megosztotta, hogy Emma Stone hogyan éli meg az anyaságot

 forrás:https://www.popcornnews.ru/news/insaider-rasskazal-o-pervykh-dniakh-emmy-stoun-v-roli-materi



A múlt hónapban hozta világra első gyermekét.

Инсайдер рассказал о первых днях Эммы Стоун в роли матери


Emma Stone nemrégiben szülte meg első utódját. A kislány neve még nem ismert.  Egy bennfentes, aki közel áll a színésznőhöz elmondta a ET Canada-nak, hogy hogyan éli meg a sztár az anyaságot.

American actress Emma Stone and her husband Dave McCary welcome their first  child - GulfToday

- a terhesség és az anyaság hihetetlen tapasztalat volt Emma számára, s meg is tetszett neki. Alig várta a találkozást első gyermekével, ez több volt számára, mint amit kívánhatott volna. A házaspár örömmel éli mindennapjait gyermekükkel. Ők jól végzik a dolgukat, hogy a három tagú család boldog legyen.- vallotta egy bennfentes.


Hozzátette. hogy Stone és  Dave McCary csodás szülők, s nagyon szeretik a lányukat.  Emma-nak minden rendben a karrierjével, s most már új szerepet élvezhet. 

Dave- csodás férfi, s neki szerencséje van, a hölgynek, hogy ilyen férfit talált, s együtt mennyi mindent tettek meg. Dave tökéletes apa, nagyon figyelmes, s , minden helyzetben segítőkész.- tette hozzá a bennfentes. A mostani időkben a színésznő otthon marad, s nem fog dolgozni. 

Emma Stone Gives Birth, Welcomes First Baby With Husband Dave McCary - E!  Online 


Emma sokáig titkolta , hogy várandós lenne, sőt még a kislány születését is nem osztotta meg. A gyermek világrajöveteléről is egy bennfentes osztott meg információkat. A pár zárt magánéletet folytat. Ketten titokban házasodtak össze, s ritkán jelennek meg a közönség előtt.

fotó: Legion-Media



0 Comments:

Megjegyzés küldése