Justin Theroux elmondta, hogy milyen kapcsolat fűzi Jennifer Aniston-hoz



Джастин Теру рассказал о своих отношениях с бывшей женой Дженнифер Энистон


 

A 49 éves Justin Theroux interjút adott az
Esquire magazinnak, melyben érintette volt feleségével való témát is az 52 éves Jennifer Aniston-nal. A beszélgetésben az újságíróknak kommentálta a pletykákat, mely szakításukkal volt kapcsolatos.


A pár 2011-ben jött össze és 2015-ben házasodtak össze. Ezeket követően 3 év párkapcsolat után bejelentették, hogy szakítanak. Akkor a konfliktus azért alakult ki, mert mindegyik meg akarta tartani jelenlegi otthonát. A férfi szerint azért szakítottak, mert Jennifer szeretett volna Los Angelesben élni, Justin meg New-york-ban.

Джастин Теру и Дженнифер Энистон

- ez a verzió, amely nem teljesen igaz. Az emberek mindig kitalálnak történeteket, melyek lélekig hatolnak, s így jobban érzik magukat, könnyebb búcsúzni.  Minden ilyen beszélgetés:- ez az ember szereti a rock and rollt, a másik meg a Jazz-et. Hát persze! Ez nem az én esetemben igaz.
Ez túlegyszerűsítés - mondta Teru.


A színész nem mondta el saját verzióját a történtekkel kapcsolatban, de bevallotta, hogy sikerült nekik intelligensen elválniuk, jó kapcsolatban maradtak azután is.


- tetszik ez vagy sem, nekünk nem voltak nagy drámáink a szakítás miatt, mi szeretjük egymást. Őszintén mondom, nagyra tartom a köztünk lévő barátságot. Mi lehetünk nem egy pár, de az nem zavar minket abban , hogy boldog pillanatokat ajándékozzunk egymásnak, s barátok legyünk.Ő egy vidám ember, s olyan jól tud nevettetni engem. Ha nem tartanánk a kapcsolatot sokat veszítenék ezzel. Szeretném azt hinni, hogy Jen számára is így van. Mi minden nap beszélünk Facetime-on tartjuk a kapcsolatot s írogatunk egymásnak.- osztotta meg Justin.

Джастин Теру и Дженнифер Энистон
Emlékeztetünk arra, hogy a szakítás után Theroux nem egyszer nyilvánosan gratulált Aniston születésnapjára, és 2019-ben még a Hálaadás Napját is együtt töltötték közös barátaik társaságában, köztük Jimmy Kimmel, Jason Bateman és Courteney Cox társaságában. 
- Ha annyira szereted az illetőt, mint egy kapcsolatban, akkor a párkapcsolaton kívül is szeretned kell. - mondta Teru.
Джастин Теру и Дженнифер Энистон

Most Justin jelenleg szingli. Jennifer Aniston-ról nemrégiben azok a pletykák kelltek szárnyra, hogy visszatért a 43 éves énekeshez John Mayer-hez.

 fotó: Gettyimages.ru 

0 Comments:

Megjegyzés küldése