Taylor Swift Gucci stílusban magas sarkú mokaszinban New -yorkban! Travis Kelce közben válaszolt szereti-e őt!


Taylor Swift őszi stílusban ment ki pénteken ebédelni a Minetta Tavern elnevezésű étterembe New-yorkban.

A 33 éves előadónője a "Bad Blood" című slágernek, csodásan festett egy barna Gucci márkájú pulcsiban sötét trapéz szárú farmerban , divatos mokaszínben a lábain, melynek magas sarkai voltak. Így nézett ki , mikor a francia étterembe ment.

A 12 Grammy -díjas énekesnő, még táskát is használt sötét színben, sötét barna blézert is felöltött, ha az időjárás hidegebbé vált volna.


Ebben az esetben a szupersztár hosszú szőke loknijait egyenesre simította ki hajvasalóval, s ajkait márkás rúzzsal emelte ki.

Az étteremben most a 29 éves énekesnővel ment Phoebe Bridgers-el.


Az étkezés után Swift kedvesen fotózkodott a mester séf-el az étteremben Loran-al.

Keith McNally brit vendéglős, aki a Minetta Tavern és más neves New York-i létesítmények tulajdonosa, mesélt a rajongóknak Swift dekadens vacsorájáról.

Swift és Bridgers sült osztrigát és Amouse Bouche libamájat szolgáltak fel, amit McNally szerint Swift "nagyon élvezett".

-én mellettük voltam az asztalnál, mikor Taylor Swift eszegette az osztrigát kinyitotta szemeit s azt mondta:- Istenem! ... nagyon tetszett neki!írta az Instagramon, hozzátéve, hogy a hölgyek "fésűkagylót is kaptak".

Ezután Swift Dover sós és sült homárt evett vol en vent néven, és ő és Bridgers két-két Rhubarb Sophie-koktélt fogyasztottak. A desszertet kihagyták.

McNally azt állítja, hogy a duó "körülbelül 12:15-ig" volt az étteremben.

A csodás estén nem vett részt a 34 éves Travis Kelve, akit nemrég megkérdeztek a sajtó konferencián, hogy:-szerelmes-e Taylor Swift-be?


Ő titokzatosan válaszolt, hogy szeretné magánéletét kapcsolatát titokban tartani.

Kels türelmesen válaszolt három kérdésre Swiftről egy frankfurti konferencián a vasárnapi, Miami Dolphins elleni mérkőzés előtt.

Bár Kels és csapata közel 5000 mérföldre van Arrowheadtől, a kérdések az énekesnővel való kapcsolatáról kérlelhetetlenül folytatódtak.

Először is Kelce-t, aki hét egymást követő szezonban tartja a legtöbb lepattanó NFL-rekordot (1000 yard), arról kérdezték, hogy úgy érzi-e, jobb játékos-e, ha Swift a lelátón van.


-én azt gondolom, hogy ez csak egybeesés. Az én karrieremben több nagy játék is volt.- válaszolt Kelce.


A második kérdéd két részből állt: milyen az utolsó státuszod, s szerelemes vagy -e?


" az utolsó státuszomat, múlt héten láttam. Ez az utolsó státusz. A párkapcsolatom csak rám tartozik."

És végül, Swift ott lesz a meccsen, tekintve, hogy csütörtökön Buenos Airesben lép fel?

Tudod mit... Azt hiszem, amikor megemlítem, vagy mindenki tudja, hogy ott lesz a meccsen, a fogásaim száma fel-le megy" - mondta Kels.

"A spread fel-le mozog. Szóval nem akarok ezzel az egésszel szórakozni. Úgyhogy inkább megtartom magamnak."

további infó: dailymail

0 Comments:

Megjegyzés küldése