Selena Gomez aggódik Taylor Swift-ért morális szempontból

 

forrás:dailymail

Селена Гомес обеспокоена моральным обликом своей подруги Тейлор Свифт. Топ фото скромницы Тейлор Свифт, сделанных папарацци


Nemrégiben Taylor Swift románcba kezdett  Travis Kelce nevű focistával.


A 33 éves country -pop énekesnő már több publikus kapcsolattal büszkélkedhet, de házasodni nem sietett. 

2017-ben kezdett párkapcsolatba a britt színésszel Joel Alvyn-nal, úgy látszott, hogy nem is haladtak rosszul. Együtt töltötték a karantént a Covid során, s együtt írtak több menő slágert is, de 2023 márciusában Taylor Swift és Joe Alwyn szakítottak.

Joe Alwyn shares rare comment on his relationship with Taylor Swift

Ezek után az énekesnő Taylor a The 1975 elnevezésű britt rockbanda frontemberével járt Matthew Halley-al de ez év szeptemberében gyorsan váltott s találkozgatni kezdett Travis Kelce-val.


Egy szempontból Selena osztozhatott volna barátnője boldogságában,  más szempontból, neki olyan érzése van, hogy Taylor már nem úgy viselkedik, mint azelőtt, s nagyon megváltozott.


Elsősorban Gomez véleménye szerint a pár túl gyorsan halad.

Selena Gomez Goes Romantic at MTV VMAs 2023 in Red Oscar De la Renta – WWD

Ezelőtt Swift nem szerette a hangos rendezvényeket, s most ennek ellenére egyre többet jelenik meg bulikon, semmit sem hagy ki.

Taylor Swift blows young fan a kiss after sweetly posing for a photo while  cheering on her boyfriend Travis Kelce as his Chiefs take on the Broncos |  Daily Mail Online

Selena Gomez nagyon aggódik, az új Taylor Swift miatt, s nem örül, mert fél, hogy morálisan már nem jó szemmel nézheti őt a közvélemény.

Селена Гомес обеспокоена моральным обликом своей подруги Тейлор Свифт. Топ фото скромницы Тейлор Свифт, сделанных папарацци


Ennek ellenére, Taylor Swift nagyon visszafogott még így is,nehéz róla fotókat találni férfi magazinok számára. Csak a lesifotósok által lencsevégre kapott képekben gyönyörködhet a rajongó.


0 Comments:

Megjegyzés küldése