Shawn Mendes jó tettet hajtott végre: a Los -angelesi koldusoknak adományozott ruhákat


Csütörtökön Shawn Mendes csöndben jót tett.

A 25 éves énekes,  a parton volt látható Charlie Travis-al a Big Brother UK-ból, s hontalan férfinak segítettek Hollywood egyik környékén.



A kanadai énekes, odament a férfihoz akinek nem volt inge, s néhány ruhadarabot nyújtott át neki s egy Erewhon márkájú táskát.

 


A ruhák között volt, egy zipzáras dzseki sötétkék és zöld csíkokkal, amit a szegény férfi fel is próbált. Az új dzseki az ő mérete volt.



Az új ruházat megfelelhet majd a követelményeknek, amikor Los Angeles-ben a hőmérséklet 71 és a minimális -40-50 fok.


Shawn bézs nadrágot viselt s fekete polót, sportcipővel. Úgy látszik, hogy a Wonder című sláger előadója bajuszt is növesztett, egy új filmszerep kedvéért.



A Juno díjas énekes-nek több filmje még a gyártás előtti szakaszban van.



Mivel már vége a színészek sztrájkjának, akkor 100 sztár vissza térhet munkájához, és több mint 160 000 más színész akik új szerződésért fognak szavazni,a hollywoodi stúdiókkal egyetemben.

A négy hónapos sztrájk akadályai a béremelések és a mesterséges intelligencia elleni védelem voltak.


Shawn szünetet tartott a turnékkal 2022- között a pszichológiai állapota miatt.


- nekem kell egy kis idő, visszaérkezni  még erősebbként- írta ő a közösségi hálón 2022-ben.

-kötelességem a saját egészségem az első helyre helyezni.




- nekem úgy tűnik ,hogy az utolsó évben, csak harcoltam a stúdióban, hogy megtaláljam a saját hangom, megtaláljam önmagam a zenei életben, s bátorságot találni, hogy legyek egy szobában a szerzőkkel, s a kabinba menni és énekelni.- vallotta régen az Apple Music 1-nek.

New York állam északi részén éltem, és a kapcsolatokkal, a karrierrel, a környezettel kapcsolatos érzéseim csak háttérbe szorultak" - magyarázta.

A stúdióban voltam, és ekkor egy mélységes frusztráció tört rám, és végre elkezdtem érezni, hogy jön az ihlet". forrás: dailymail

0 Comments:

Megjegyzés küldése