Taylor Swift fehér ruhában sötét színű kabátban Gracie Abrams-al New -yorkban


Taylor Swift csodásan festett Gracie Abrams mellett sétálva fehér miniruhában sötét kabátban New york utcáin. Mindez Travis Kelce-val való romantikus randevúja után , ami az argentin turnén történt.

dailymail- forrás dailymail


A 33 éves énekesnő ,mint mindig csodásan festett fehér miniruhájában, amit sötétkék kabát fedett, s elmentek barátnőjével a Freemans elnevezésű étterembe.

A Bad Blood című sláger előadónőjének, akinek kedvese a 34 éves Travis Kelce   egy látogatást tett a férfi a turnéján. Most az énekesnő magassarkút húzott sötét harisnyával.

.

A vállain kis fekete táska lógott, az ajkait  márkás vörös rúzs fedte.


Gracie bézs színű kabátkát viselt, fekete nadrággal, s divatos fekete mokaszínekkel. A vállán neki egy kis fekete táska pihent.



A fotókon látható, hogy a hölgyek társalogtak.




Swift nemrég fejezte be három koncertjét Buenos Aires városában , s hétvégén az Eras elnevezésű turnéját Argentínában.


Három legjobban eladott koncert után Buenos Airesben Swift fellép majd Rio De Janeiroban 17 és 19 novemberében.


 A rajongók még láthatják őt Brasiliában Sao Pauloban november 24 és 26 között.


Ezek után téli szünetet tart, s a turné februárban folytatódik Tokió, Melbourne és Sidney-ban.

 Nemrég írta az Istagramján:"a Dél-amerikai turné  a The Eras turné Argentínában a legjobb döntés volt a lehetőségek ismeretében."


" Nem tudom eléggé kifejezni a hálámat a Buenos Aires-i publikumnak. Soha nem voltam azelőtt Argentínában, s ők a legélénkebb mágikus emlékeket ajándékozták nekem.

Az "electric" szó használata felkeltette az énekesnő figyelmes rajongóinak figyelmét, akik azt hitték, hogy a vőlegényére, Travisre utal, akinek édesanyját, Donnát vasárnap egy floridai moziban látták Swift "The Eras Tour"-ját nézni.

Kelce részt vett a szombati show-n, s gyakran alkalmazta az "elektrikus " szót, hogy elemezze amit látott- a Saturday Night Live shown Taylor Swift társaságában.


-én nem is emlékszem mit mondtam, elájultam"- mondta Kelce a New heights podcastben. Nagyon kellemes volt ott lenni vele. Van valami abban, hogy visszatérni ebbe a szobába, s első epizódnak lenni a szezonban.

És amikor Travis arról beszélt, hogy Taylor először lépett fel az Arrowhead Stadionban, ahol a Chiefsben játszott, azt mondta: "Elképesztőnek találtam, hogy a közönségből mindenki csak jót mondott róla".


Ő csodásan nézett ki, s a Chiefs rajongókkal a nap jól haladt. Ez csodás volt.


Azon a napon egyértelművé vált, hogy virágzó románcuk egyedülálló.

A kapcsolatuk híre a magazinok címlapján díszeleg, Kelce utazása Buenos Airesbe, hogy lássa Swift-et az Eras turnén, a rajongók csodálatát fejezte ki.

Taylor nagyon boldog volt a nemzetközi turnén. Ő jól szórakozott.- forrás People .


Az előadás közti szünetekben barátnőkkel találkozott és időt töltött Travis-al.- tette hozzá forrás.

-Kelce egy úriember. Nagyon karrier központú. Csodás kapcsolatuk a családdal. Egyedülálló energiája van és élethez való kapcsolata. Ő egyedi.- forrás.


Yahoo Entertainment szerint a pár kapcsolata egyre komolyabb:- ők együtt tervezgetik a jövőjüket.


Már a közös gyermekeket is tervezgetik. Amikor Taylor beleegyezik, akkor Kelce gyermeket akar. Ő az a férfi akit várt. A férfi benne látja jövendőbeli menyasszonyát.

A popsztár szombat este zavart okozott  azzal, hogy megváltoztatta a Karma című slágerének szövegét, hogy az tartalmazzon néhány szót a barátjáról, egy NFL-sztárról, aki szombat este az apjával együtt nézte a VIP-sátorban az eseményeket.

Swift az eredeti "Karma is the guy on the Chiefs coming straight home to me" helyett azt énekelte, hogy "Karma is the guy on the screen coming straight home to me".

Sőt Taylor és Kelce szenvedélyes csókot is váltottak a koncert szünetében.Hajrá srácok!

0 Comments:

Megjegyzés küldése