CFDA Fashion Awards a legjobb trendek

CFDA Fashion Awards

 Angelina Jolie leather dress | Leather dresses, Fashion, Leather dress

Kim Kardashian fekete gótikus estélyiben jelent meg, mely bőrhatású volt, s tele volt keresztet mintázó elemekkel.  A haját magas kontyba kötötte, s néhány frufu szál keretezte arcát. Szemeit szempilla festékkel emelte ki. Száját nude rúzs fedte. Nyakában vastag keresztet mintázó lánc lógott. Két  verziója is volt a ruhának egy dekoltázst mutató, s egy ami elrejtette azt. A ruha inspirációja valószínűleg Angelina Jolie korábbi öltözéke lehetett, egy díjkiosztón.

 

What Does Britney Spears Think of Katy Perry's Denim Dress Tribute?

Anne Hathaway csodás barna fürtjeit leengedte, szemeit szemfestékkel emelte ki, száján enyhe rúzs volt kenve.  Egy zafír nyakék ékesítette a nyakát, füleiben hozzá illő fülbevalók lógtak. Farmer  mintájú sötétkék top és hosszú szoknya volt rajta. A ruhája azelőtti Britney Spears  és Katy Perry megjelenéséhez hasonlított, csak az ő ruhája elegánsabbnak hatott.

 A másik  öltözékhez már feltűzött hercegnős kontyot viselt, ruhája vörös színekben pompázott, s pipacsokat mintázott, váll részeit fodrok díszítették. Kicsit áttetsző estélyi volt, s elegánsan szexi volt.

 

Demi Moore

A színésznő aki mostanában Bruce Willis-t ápolja, itt meghazudtolta a korát,  (60 éves)hisz extra hosszú hajával, mely ki volt egyenesítve hajvasalóval, s bájos arcával simán letagadhatott volna több évet is. A ruhája ezüstös fémes flitterekkel volt díszítve. Mivel már a ruha nagyon fényes volt, csak egy kis fekete táska s fekete szandált vett föl hozzá.

 

Serena Williams

Szőkés haját feltűzte, arcát enyhe smink fedte.Ezüst  nyaklánc emelte ki dús dekoltázsát, fekete hosszú fénylő anyagból készült estélyit vett föl,  mely gyöngyökből és flitterekből állt érdekes puffos ujjú uszállyal. A ruhája a sötét színű változata lehete Halle Bailey premier megjelenésének. Nagyon csinosak!

Halle Bailey Leads Stunning Stars at The Little Mermaid World Premiere 

Winnie Harlow

Nagyon csinosan festett a modell, szemeit fekete szemfestékkel emelte ki, barna rúzzsal a száját. Dekoltázsát remekül kiemelte a ruha szabása, s az ezüstös nyaklánc. Maga a hosszú estélyi fekete pöttyös mintás volt. Ehhez még extra magas sarkú cipőt is felvett.Ruhája Julia Robertsére emlékeztet.

Shoeless! Julia Roberts walked the Cannes carpet in bare feet | kgw.com

 

0 Comments:

Megjegyzés küldése