David Guetta & Kim Petras - When We Were Young (The Logical Song) [Official Video]


 

David Guetta és Kim Petras klipje lenyűgöző. A kezdeti képben az énekesnőt fehér báli ruhában láthatjuk a vízben sétálgatni miközben tükrök, ágyak , asztalok állnak a tóban, no meg pohárkák és tányérok.

Néhol egy szirénre hasonlít néha meg az Aliz csodaországban jut róla eszünkbe, ahol teáztak a kalapos és Aliz.

20 facts about Tim Burton's 'Alice in Wonderland' | Yardbarker 

A szemei zöldek, csillogó highliter fedi arcát, s pink rúzs ajkait.

A következő jelentekben körhintán áll az énekesnő, piros pólóban, (Amire arany betűkkel van hímezve, hogy álmodozik)erős sminkkel s feltűnő fonott frizurával. Vörös rúzs fedi ajkát.

A körhinta az élet körforgását, mutatja milyen gyorsan pörög az idő , s mennyi minden történik közben. Szép fiatalokat látunk divatos ruhában, akik bolondoznak, élik felhőtlen szabad életüket, nem aggódnak, azt csinálnak amit akarnak, a fiatalság, a zsenge ifjú vér, az élet, ártatlanok és merészek, azt csinálnak amit akarnak. A kameranézet is olyan, mintha az énekesnő szemszögéből látnánk őket, forog minden. A fiatalok tanulnak, táncolnak, csókolóznak zajlik az élet. Később az énekesnő gyerekkori otthona előtt ,melyet plüss játékok borítanak.

 

 vörös hajjal énekel a szerelmi bánatáról, miközben vihar tombol körülötte.

Ilyenkor a Storm az X-men-ből jut eszünkbe, de külseje akár a Batmen méregcsókjára is emlékeztethet. A viharban játékok röpködnek tehát a gyermekkor a fiatalság viharos gyorsasággal múlt el. Amíg az énekesnő szenved a szerelmi bánat, s a filozofálgatás közepette, addig a fiatalok, hülyéskednek, élnek szerelembe esnek, élik az életüket, buliznak, a főhősnő meg egyedül dolgozza fel a múltbéli szerelem elmúlását.

Vélemény:

Érdekes filozófiai klip az életről, az idő múlásáról, Carpe diem élj a mának, figyelmeztet, hogy az élet túl rövid s ragadd meg az alkalmat amíg lehet, mert az élet nem csak szenvedésről szól! Merj boldognak lenni követni a szíved, az álmaid, tenni azokért, de néha pihenni is lazulni a barátokkal. Ne felejtsd el azokat akiket szeretsz a sok munka közepette. Törődj másokkal és magaddal is! 

A dallam angyalian hangzik, az énekesnő meg folyton változik, ez a kontaktlencséiből, s öltözékeiből derül ki, mintha ő külön életet élne, s csak szemlélőként venne részt a klipben. A körhintán forog, az idő múlása, a körforgás, a fiatalság. Szép klip, kellemes hangzás, tényleg ártatlan, merész, kissé provokatív zenei kisfilm. Nagyon tetszett, mert valami friss, még ha némely dalrészlet régi is lehet.

0 Comments:

Megjegyzés küldése