Halloween ismét és újra Heidi Klum nyerte a jelmezversenyt! Vélemények kommentbe!

 

 

Royal style: Camila appeared to be inspired by Anne Hathaway's breakthrough role in The Princess Diaries, and especially the image of her on the film's poster 

 Hova -hova szexi princess?

Camila Cabello énekesnő megismételte A neveletlen hercegnő című film ikonikus öltözékét, csak szexibb provokatívabb stílusban. Hosszú ébenfekete haját balerina kontyba fogta, fején tiara díszelgett. Arcát enyhe smink fedte. Szemeit napszemüveggel fedte, s a retro fülhallgató is a füleiben volt. Fehér selyem-szatén miniruhát öltött, hozzá fél karjait takaró kesztyűkkel, ehhez kiegészítőként strasszos  kis táskát vett föl. Hosszú lábain masnis magas sarkú szandálok voltak felvéve.


Heidi Klum mit páváskodik itt?:)

https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2023/11/01/rcTh/original.webp 

https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2023/11/01/Xjpq/original.webp

 Ahogy megszoktuk a Victoria secret világhírű modellje most is nagyszabású jelmezt talált ki. Násztáncát, egy ilyen selymesen bársony jelmezben mutatta be, ami egyszerre volt édi, de félelmetes is. A többi táncos hivatott a páva tollakat szimbolizálni. Hogy tetszik?

Katy Perry konzerválta magát? Vagy üdítőbe zárt boldogság?

 


A népszerű énekesnő, egész öltözéke konzervekből, vagy űdítős dobozokból készült, ami nem éppen jó ötlet mert felsérthette volna a testét. Az újrafelhasználás és környezetvédelem egyik lehetősége lehet. Eddig ismertük Ironman-t, most már Irongirl is van!

A kocka el van vetve? Hello Bratz!

A Kardashian család a Spinédzserek, vagy a Bratz Barbie-k stílusában pózoltak. Ilyenkor elengedhetetlen a sokat fedő smink,  óriási telt ajkak,  hosszú frizura, s a szexi miniruhák kockás mintákkal. Mindhárman elég szexik voltak!

Happy Halloween 2023! Kim Kardashian posed with Khloe as Bratz dolls as they were joined by Natalie Halcro and Olivia Pierson 

Ha vissza tudnánk forgatni az időt!

Christina Aguilera Cherként nyűgözte le a közönséget, extra szemsmink, barnára festett dús ajkak, göndör hosszú frizura, s bőr body tette izgalmassá szettjét. 

 

 

 Spicy look! Ez már olaj a tűzre!

Kylie Jenner és Kendall Jenner a Sugar és Spice-t alkották újra. Extra sminkek, bőrszerkó dukált a Kylie-nak, míg Kendall, kicsit  bár így is provokatív csipkés fehérneműt Marilyn Monroes figuraként jelent meg.Igazán szexik voltak, mint tűz és víz. 

 

 Jessica Alba mindent vagy semmit! A toxikus lány?


Jessica Alba joins Sofía Vergara for dinner before dressing up like Britney  Spears at Halloween partyJessica Alba szexi videót osztott meg magáról

Testét csak gyémántok fedték,  hosszú szőke hajával Britney -t idézte, de elnézve a képet sokakat megihletett a pop királynőjének új könyve a Women in Me! Britney volt a sláger idén a jelmezek között, ahogy láthatjuk.

Oops i did it again? Hit me baby one more time? nos ezek a dallamok is felcsendültek.

 Hol az almád hófehérke?

Halloween 2023: Jessica Alba as Britney Spears, more stars' costumes

Demi Lovato teljes mellszélességgel (dekoltázzsal ) támogatta az ünnepet, hisz hófehérkének öltözött, ám jelmeze nem volt oly ártatlan, mint , ahogy lehetett volna. Csinos volt, masnival a fején, extra pillákkal, s vérvörös rúzzsal az ajkán.

0 Comments:

Megjegyzés küldése