Regan Lili feat. Sara - Dreamin' (Official Music Video)

 

 

Hazánk ismert Dj.-je Regan Lili egy új zenei alkotást mutat be ebben a klipben.

Szürreális misztikus világba kalauzol el minket, ahol az álmodozásé a főszerep. A főhősnő maga Lili, akinek gyönyörű kék haját meglobogtatja a szél, tekintetét kiemelik a flitteres strasszköves smink, szája is ízlésesen van kifestve. Arca álomszerű némelykor Katy Perry-re emlékeztet.

 I'm In Love With Katy Perry's Blue Hair (Even The Roots). Have You Seen  Pics? | GlamourRegán Lili - Az Energiabomba országos turnéja - Kultkocsma

Pulóverét érdekes  minták díszítik, vörös nadrágban szaladgál menő sportcipőkkel a lábain. A cselekmény szerint futkározik, a párás ködös erdőben, mialatt egy kutya (farkas) megy utána. Mivel egy férfi iránti szerelemről szól a klip, ezért a kutya jelképezheti a hűséges férfit.

 Így viselkedik a farkas, ha kutyához hasonlóan nevelik: magyar kutatók  értek el fontos eredményt - Terasz | Femina

 Hisz ez az állat az ember legjobb barátja. Ha farkas, akkor meg a magány szimbóluma, (esetleges kelta legendák fenrir-ről) szólhat. Végül is az főhősnő a mély kellemes hangú   énekesnő dala alatt egyedül van csak egy kutya kíséri.A kamera nézetek profin vannak kidolgozva, olyan ,mintha egy fantasy filmbe csöppentünk volna, ahol sok a természeti jelenség, a zöld, a misztérium, hangulata a Twilight filmeket hangulatát hozza el. Az álmodozás, összetört szív, magányos szerelem ez jut róla eszembe.

Twilight Movie: How Kristen Stewart and R obert Pattinson Were Cast

Remek dal, szép klip! Gratulálok!

0 Comments:

Megjegyzés küldése