Ashley Olsen titokban gyermeket hozott világra


Ashley Olsen egy ritka sétán ikertestvérével Mary Kate-el New-york utcáin... a titkos első gyermekének születése után

Louis Eisner-től.


 dailymail


Csütörtökön az eddig ritkán látott ikrek közös sétára indultak.




A 37 éves ex gyereksztárok, akiknek azóta saját ruhamárkájuk is lett a The Row címmel, lencsevégre kapták őket, több mappával a kezükben.


A fiatal  ikrek egyik tagja bézs színű kabátot fekete sportcipőt viselt dizájner színekben.


Mary Kate a figyelmet mégis selyem-bársony kabátjával vonta magára zöld nadrággal és zöld hosszú sállal viselte mindezt.


 

Az aranyló loknis hajú sztárikerpár napszemüveggel fedte el tekintetét.


A sétán Ashley és Mary Kate ugyanolyan krokodil bőr mintájú táskát viseltek, csak más színekben.


Az Ashley első románca 2001-ben kezdődött el, amikor szerelembe esett Matt Kaplan-nal, aki a kolumbiai focibajnok volt az egyetemen, majd tehetséges mozi producer lett.


2004-ben szakítottak Ashley akkor az Oscar díjas Jared Leto-val járt, majd a restaurátor Scott Captianoval, majd Lance Armstrong kerékpáros és Greg Chait divattervező-vel.

Mary-Kate Olsen kapcsolatban állt Nate Lowmannel (2008 - 2010), Heath Ledgerrel (2007 - 2008), Max Snow-val (2006 - 2007), Stavros Niarchos-szal (2005), Ali Fatourechi-vel (2004), David Katzenberggel (2003 - 2004) és Max Winklerrel (200).

Mary Kate elvált az 54 éves férjétől Oliver Sárközy-től, 2021-ben 5 év párkapcsolat után.


A volt pár New-yorkban kötötte össze egymást a házasság szent kötelékével 2015-ben, egy intim ceremónián, majd 2020-ban a volt színésznő beadta a válókeresetet férje ellen.


A The U.S. Sun forrása szerint Mary Kate sürgős válást akart, mert Sárközy kidobta volna a házukból az utcára. Kilenc hónappal a különválás után, 2021 januárjában véglegesítették a válásukat.


Bár a házastársaknak nem született saját gyermekük, a színésznő lett a mostohaanyja Oliver  gyermekeinek Margonak és Juliennek, akik Sarlotte Bernar hozott a világra a férfi előző kapcsolatából.


2017-ben a sztár a Porter magazinnak nyilatkozott anyaságáról.

"nekünk szerencsénk van, hogy a munka nekünk természetes, nekünk sok időre van szükségünk, hogy üljünk, gondolkodjunk. Nekem van férjem, két fogadott gyermekem, s saját életem. Haza kell mennem vacsorát készíteni.


Olsen hozzátette:" hétvégente lovakon lovagolok. Ez segít ellazulni, s kell valami ami megnyugtat, , ha nektek nincs ilyen hobbitok ,akkor keresni kell, különben nem lesztek produktívak.

A válás bejelentésekor egy forrás a People-nek mesélt a szakítás okairól, megjegyezve, hogy az egyik a gyerekek témája volt. Néhány évvel ezelőtt a gyermekvállalás nem volt prioritás számára. Mostanra azonban megváltozott a helyzet".

Egy másik bennfentes azt állította, hogy a karrierje is problémát jelentett a kapcsolatban. "Mary-Kate nagyon szorgalmas és az üzletére koncentrál.

A munkarendje nagyon fegyelmezett. Ő az a fajta ember, aki soha nem panaszkodik egy 12 órás munkanap miatt. Olivier sosem értette meg a lendületét és a szenvedélyét. Boldog lett volna, ha egy otthonülő feleséget kap" - tette hozzá a forrás.




0 Comments:

Megjegyzés küldése