David Guetta több gyermekes apa lesz!

 



David Guetta a Latin Grammy Awards 2023 -on jelent meg, ahol a fő sztár Shakira volt. A népszerű Dj.-t várandós kedvese kísérte a modell szakmával rendelkező Jessica Ledon. A vörös szőnyegen a pár nagy figyelmet kapott, főleg a hölgy gömbölyödő pocakja. Az 56 éves dj.-nek ez lesz a harmadik gyermeke.

Дэвид Гетта и Джессика Ледон


Jessica még így is csinos volt az áttetsző zöld estélyi ruhájában , melynek kapucnija is volt. David Guetta akinek 19 éves fia van Elvis, s 15 éves lánya Angie a volt feleségétől Katy-től boldognak tűnt és megölelte kedvesét.

Дэвид Гетта и Джессика Ледон

Дэвид Гетта и Джессика Ледон


David és Jessica 2015-től kezdtek kapcsolatba. A sajtó szerint a dj. még gyűrűt is ajándékozott modell kedvesének, de nem eljegyzésit, mert a férfi nem hisz a párkapcsolatokban. David és volt felesége Katy házasok voltak 1992- és 2014 között  az asszony fontos partnere volt a bizniszben több év karrierje során. Bár elváltak, még mindig baráti kapcsolatot ápolnak, s elosztották 30 millió dolláros vagyonukat.

Дэвид и Кэти Гетта


David Guetta- egy a legsikeresebb, leghíresebb dj. közül a földön. Grammy díj büszke tulajdonosa, az American Music Award és Billboard Music Award -os díjakat is magáénak tudhatja. Múlt évben eladta a zenéit a Warner Music-nak magas összegért. A francia származású dj. 100 millió dollárt keresett vele.

forrás: people, pletyka oldalak

 

0 Comments:

Megjegyzés küldése