Gal Gadot a Wonderwoman megszülte újabb leányát!

 

 

 

A Wonder Womanként elhíresült izraeli származású tehetséges színésznő 36 évesen szülte meg Daniella nevű kislányát. Élete párjától és férjétől aki a, Yaron Varsano névre hallgat, s ingatlanfejlesztéssel foglalkozik. A férfival  még két gyermeket nevel: Alma-t (2011) és Maya-t (2017).

Gadot ismét terhes

A sztár már tavasszal bejelentette a hírt, hogy várandós. A család Los Angelesben él. 


Szépségkirálynőből lett katona, majd imádott színésznő: ezt te sem  gondoltad volna Gal Gadotról - Világsztár | Femina

A színésznő így kommentálta az új utódja megszületését:

-

gal_gadot Édes családom 🖐🏼Nem is lehetnék hálásabb és boldogabb (és fáradtabb 🤪), annyira izgatottak vagyunk, hogy Daniellát a családunkban üdvözölhetjük. Mindannyiótoknak szeretetet és egészséget küldök. GG ♥️🖐🏼🖐🏼🖐🏼🖐🏼🖐🏼

Nos gratulálok és sok boldogságot, no meg jó egészséget!

forrás: Gal Gadot Instagram, Wikipédia

Camila Cabello hogyan tud jól aludni? Tanácsok a Glamour magazinban

 

forrás: Glamour

https://www.glamour.com/story/how-camila-cabello-sleeps-at-night

Glamour: Как Камила Кабейо спит по ночам, изображение №1


A pszichés egészség , s a jó alvás összefügg egymással. Camila Cabello filozófiája, aki több díjas énekesnő,s a Hamupipőke filmben láthatjuk majd viszont, most megmondja a tutit!

- Létezik  cirkadián ritmus. Mindig próbálok nem később elaludni, mint 10:30. Ha később elaludni éjjel, akkor az álom minősége romlik, még ha annyival többet alszom utána.


Camila Cabello — 24 Hours With Camila Cabello: Inside Her First...


Ellazulni egy hosszú nap után, egy dolgos nap után, könnyebb mondani, mint megtenni. Akkor éppen, ha el akar lazulni Cabello a Calm app-ot használja meditáció gyanánt, akikkel együtt dolgozik, egy eredeti audio szérián melynek címe Breathe Into it. A 13 rész során Camila elmerül a mentális egészséghez vezető saját útjában, és beszél a tudatosság fontosságáról alvás közben.

326343 Camila Cabello, Brunette, Photoshoot, 4K phone HD Wallpapers,  Images, Backgrounds, Photos and Pictures | Mocah HD Wallpapers

A podcastok fontos szerepet játszanak az álomba merülés során. 

- mikor nem tudok elaludni, akkor főző műsorok podcastjét kapcsolom be, melynek a címe (Home cooking) magyarul Otthoni konyha- mondja ő.

Valami semleges, mely érdekel, de nem hoz ki belőlem érzéseket, tehát el tudok aludni, ha nagyon akarok.
Poetry Unbound-ot is szoktam hallgatni, ahol verseket olvasnak és válogatnak ki. A műsorvezető egyszerűen hihetetlen.

Free Camila Cabello Photoshoot Images

Az örült hajtás mely körülveszi a sztárt, nem érdekes, hisz ő el tud lazulni, mielőtt elalszik.


A trükk az a rutin melyre mindig esküszöm:

Camila Cabello [2018-01-25] 'The Edit' January 2018 photoshoot :  Cold_Shoulders

An uplifting and depuffing face roller—I put it in my freezer during the day. 

Felemelő és puffasztó arcradír arc roller - napközben a fagyasztóba teszem.

Esarora Ice Roller

$13
Amazon

Én mindig polóban s rövidnadrágban alszom.


Mi hever most a polcomon :

-az IPad, könyvek, 

amiket olvasok:


“Sapiens” by Yuval Noah Harari,

“Three Women” by Lisa Taddeo

amiből iszom: vizes palack

Hydro Flask 32-Ounce Wide-Mouth


Alvás előtt...

nézem a
A The Great British Bake Off (magyarul sütimester-t)

Egy olyan befektetés az éjszakai alvásba, amely teljes mértékben igazolja önmagát:

Illóolajos diffúzor és fehér zajt játszó hanggép.

Hatch Restore Sound Machine


Aroma Gem Matte White Diffuser

 orange and grey sound machine

Hatch Restore Sound Machine

Camila Cabello Imagines and Oneshots - 31. Gif Imagines (5) - Wattpad

Boldog 12 év: Salma Hayek elmondta mi a jó párkapcsolat titka a milliómos kedvesével

 forrás:https://www.popcornnews.ru/news/schastlivy-12-let-salma-hayek-raskryla-sekret-krepkogo-braka-s-milliarderom_id272341_a103



 Salma Hayek Hits Back At Claims She Married François-Henri Pinault For Money

A színésznő hivatalosan is kapcsolatban él

Francois-Henri Pinault-val.

Счастливы 12 лет: Сальма Хайек раскрыла секрет крепкого брака с миллиардером


Az 54 éves Oscar-díjra jelölt Salma Hayek elmondta a sikeres párkapcsolat receptjét. A színésznő már 12 éve él házasságban az üzletemberrel, akivel azelőtt Linda Evangelista is járt

Francois-Henri Pinault-val. A párkapcsolat gyümölcse lett a lányuk Valentina. A gyerek későn született, mikor Hayek várandós lett akkor már 41 évét töltötte be.


Valentina most 13 éves és a szülei 12 éve élnek boldog párkapcsolatban. A legerősebb és stabilabb családként ismerik el őket. A Red Table Talk-nak adott interjújában Salma elmondja titkát, hogy hogyan tartják meg az idillikus életet egymással.


A színésznő elmondása szerint a legfontosabb, hogy minden problémát együtt oldjon meg a pár. Optimális arra erőt és időt fordítani, hogy hogyan oldjuk meg a kérdést, mint veszekedni, hogy ki volt a hibás.


 

- amikor kialakul a konfliktus, minden energiánkat arra költjük, hogy megoldjuk a problémát, soha sem keressük a bűnösöket, vagy , hogy ki a hibás, s nem mondjuk, hogy a másiknak mit kellett volna tennie. Az összes energiánkat arra fordítjuk,hogy hogyan oldható meg a probléma.-szólt hozzá Hayek.

 

 


Ezenkívűl Hayek és Fransoa között nincsenek kimondatlan sérelmek.


 

- mi sosem mondunk egymásról semmi rosszat.- konstatálta a helyzet a színésznő.

-

Szerki( meglátásom szerint a konfliktusokat beszélgetéssel kell megoldani, s kiadni a haragot, mert utána édes lesz a békülés. Ha nem adjuk ki a haragot, s nem vitázunk veszekszünk soha, az felgyülemlik bennünk és beteggé is válhatunk, mert egyszer úgyis kirobbannak majd a sérelmek. A veszekedés is abból alakulhat ki, hogy mindenkit más kultúrában neveltek föl, mások vagyunk, s néha vitázni nem probléma, mert eltérhet a véleményünk a másiktól.Merjünk igenis kiállni magunkért, s vállalni véleményünket, mert ha sosem szólsz vissza, akkor eltaposnak. Néha fogadni kell mindkét félnek a kritikát.)

Neked mi a véleményed?

How you solved problems in love partnership?


fotó: Legion-media


Cher hivatalosan is a TikTok applikációban debütált, és boldog happy Pride Month-ot (meleg hetet kívánt) mindenkinek a közösségben aki szereti őt!

 forrás:https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-9723421/Cher-makes-TikTok-debut-dueling-wigs-wishes-happy-Pride-Month-fans.html



Cher hivatalosan is TikTok sztár lett!

 
' -ez én vagyok a nagy és erős Cher! Én itt vagyok már a TikTok -on , mint 75 éves megasztár, aki parókákban mutatkozik
420,000 követőjének.

Az érdekes bemutatkozás után, a Believe előadója boldog Pride Month -ot (meleg hónapot) kívánt mindenkinek a közösségben ,  s biztosított mindenkit, hogy szeret.  

Ikon: platinaszőke parókát viselt, s csipkés fehér  dzsekit, fekete cicanadrággal és csizmával. A másik videóban már csíkos kabátkában és csipkés blúzban láthatjuk viszont, még füző is bórítja a testét, no meg cica nadrág s kis csizma.

Icon: Cher modeled dueling wigs for her nearly 420,000 followers as she shared her first-ever TikTok on Wednesday
Icon: Cher modeled dueling wigs for her nearly 420,000 followers as she shared her first-ever TikTok on Wednesday


It's her! 'It's me! The great and powerful, Cher! I am on TikTok,' exclaimed the 75-year-old megastar

Happy Pride! After playfully introducing herself, the Believe songstress took a moment to wish a 'happy Pride Month to everybody in the community that I love and that means you!'
Boldog büszkeséget! Miután játékosan bemutatkozott, a Believe énekesnője megragadta a pillanatot, hogy "boldog Pride hónapot kívánjon mindenkinek a közösségben, akit szeretek, és ez titeket jelent!".

Megkérve rajongóit, hogy "találják ki", ki ő, Cher visszatért eredeti szőke bombázó külsejéhez, és pózolt a pazar, rózsaszínnel megvilágított nappalijában.

Cher a posztja képaláírásában folytatta a Pride hónap iránti tisztelgését, és azt írta: "szia @tiktok Boldog Pride-ot, a szőkét vagy a barnát szereted jobban? #ForYourPride.'

Bár a rajongók kétségtelenül izgatottak, hogy Cher egy újabb közösségi médiaplatformon jelenik meg, a sztár közelgő életrajzi filmje miatt még nagyobb az izgalom.

Blonde bombshell: For her first-ever TikTok, Cher rocked a flowing blonde wig and a white lace bustier, tucked into a pair of form-fitting black jeans


Signature strands: Acting aloof and greeting her fans with a 'hey,' the Mermaids actress reemerged with her iconic raven hair on full display
:A Hableányok színésznője ikonikus hollófekete hajával jelent meg újra, és egy "szia"-val köszöntötte rajongóit.

Májusban, egy nappal a születésnapja előtt a Strong Enough énekesnője bejelentette, hogy a Universal áll a hamarosan megjelenő film mögött, amely a hírnevét dokumentálja.

A Twitteren keresztül árulta el, hogy Judy Craymer és Gary Goetzman, akik a Mama Mia című Broadway-darab sikeres filmadaptációja, valamint annak 2018-as folytatása mögött álltak, amelyben Cher volt a főszereplő, a film producerei lesznek.

'Drága, drága barátom 4 éve, és Oscar-díjas...ERIC ROTH fogja megírni" - tette hozzá Cher.

A továbbiakban felsorolta azokat a filmeket, amelyeken Eric Roth lenyűgöző hollywoodi karrierje során dolgozott.


Coming soon! Although fans are undoubtedly excited to see Cher appear on another social media platform, there has been even more excitement over the star's upcoming biopic; Cher pictured in 2018

Big announcement: Back in May, just one day before her birthday, the Strong Enough singer announced that Universal would be behind the forthcoming film documenting her meteoric rise to fame

Lily James megnagyobbította melleit a film miatt? A félmeztelen Lily James mindenkit meglepett Pamela Anderson-ként!

 

forrás:https://www.popcornnews.ru/news/uvelichila-grud-radi-filma-polugolaya-lili-dzheyms-udivila-v-obraze-pamely_id272307_a103

Lily James and Sebastian Stan stun as Pam Anderson and Tommy Lee in Hulu  series

A forgatás képei megjelentek a közösségi hálón.

Увеличила грудь ради фильма? Полуголая Лили Джеймс удивила в образе Памелы Андерсон


A Pamela Anderson életét feldolgozó dokumentumfilmsorozat ami a Pam és Tommy címet viseli nagyon meglepte a jövendőbeli rajongókat. Azután, hogy kiderült, hogy Pam és Tommy életét feldolgozzák, egyre több kritika éri az alkotást.


Maga Pamela Anderson nagyon ideges a sorozat miatt, főleg, hogy kiteregetik a múltbéli hibáit, betegségeit, s megalázzák majd, de nem tud mit tenni.


A napokban a közösségi hálón újabb jelenetek jelentek meg, ahol Lily James Pamelát játszva falatnyi bikiniben látható az óceán habjai között. A bikini olyan kicsi volt, hogy a nézők teljes egészében megcsodálhatták James új kebleit.


Többen megjegyezték, hogy Lily mellei nagyobbak lettek. Szerintük a színésznő direkt megnagyobbíttatta kebelméretét, hogy még jobban hasonlítson a karakterre, akit eljátszik. A vélemények elhangzottak.


-Ez a mell szörnyű!

-Csak az arca hasonlít!

-Meg fogom nézni!

-Jó felvételek a mellekről!

- vizes és vad! 

- nem lehet tagadni, hogy a teste csodásan fest!

- buta értelmetlen film. Nincs rosszabb a fake-eknél!-írták a nézők.

fotó: Legion-media

h

Rihanna vörös plüss sapkában melltartó nélkül jelent meg átetsző ruhában, majd szenvedélyesen megcsókolta A$AP Rocky -it a NYC bárban

forrás:https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-9720257/Rihanna-wows-pink-dress-date-boyfriend-AP-Rocky-NYC.html

 A rapper kedvese Rihannának A$AP Rocky, a hölgyre úgy utal, mint élete szerelmére. Nemrégiben a barbadosi szépséget együtt látták randizni New york egyik bárjában. Az énekesnő aki 33 éves Barbie baba stílusú rózsaszín átettsző ruhát húzott magára, fejére meg plüss sapkát.

Barbie girl: Rihanna ensured all eyes were on her as she headed out on a date with her rapper boyfriend A$AP Rocky, 32, in New York on Wednesday night
Edit

A Barbie lány: minden szem rájuk szegeződött New yorkban, amikor a hölgy A$AP Rocky nevű rapperrel aki 32 éves egy bárban mulattak.

Living life in the city: Rihanna and A$AP shared a passionate kiss by the bar as they enjoyed their night out in New York

A párocska  szenvedélyesen csókolozott a New-yorki éjszakában. Rihanna levette kis kabátját s láthatóvá váltak keblei melyeket nem fedett melltartó.

 

Az egyedi stílusáról ismert Umbrella slágergyáros szőrös sapkát és rózsaszín nyakláncot viselt.

Magasságát aranyszínű szandállal érte el, és a megjelenést fehér vállú Fendi váll táskával egészítette ki. 
Trendy: A$AP, whose real name is Rakim Athelaston Mayers, looked effortlessly cool in a leather jacket and matching trousers
Legs for days: The singer, 33, put on a leggy display in a Barbie pink slip dress which had a daring thigh-high slit

Trendi. A$AP,akinek eredeti neve Rakim Athelaston Mayers menő külsőt vett föl, hisz klassz kabátja volt, s bőrnadrágja.

Smitten: The couple put on a loved-up display as they left the bar
Edit


Love on the brain: The lovebirds packed on the PDA during their night out
Amorous display: Rihanna wrapped her arms around her beau

Dúl a Lamour!: a szerelmes gerle pár együtt mulatott az éjszakában.  A pár jókedvűnek tűnt, amikor a Barcade felé vették az irányt, ahol klasszikus videójátékok és flipperek keveréke található, és amerikai kézműves söröket szolgálnak fel.

Rihanna és A$AP tavaly decemberben hozták nyilvánosságra kapcsolatukat, miután olyan fotók kerültek elő, amelyeken a pár együtt sétálgat Manhattanben.

In love: A$AP Rocky called the songstress the 'love of his life' last month
Edit

In love: A$AP Rocky called the songstress the 'love of his life' last month


All eyes on her: Rihanna showed off her cleavage as she went braless in the figure-hugging number
Co-ordinated: She matched her dress with a Barbie pink manicure


Trend-setter: Known for her individual sense of style, the Umbrella hitmaker donned a furry hat and a pink necklace


Az újabb trend lehet a slágergyáros Rihanna öltözéke, a plüss sapka és pink nyaklánc.

Strutting her stuff: She added a boost to her height with gold sandals and accessorised the look with white shoulder bag
Edit

Ravasz az énekesnő, hisz arany szandálja jelentősen megnöveli magasságát, s az ékszerekkel együtt remekül kiegészítik kis váll táskáját-

Mwah: Rocky kissed the songstress on the cheek at the Soho bar

Rocky  megcsókolta a lány nyakát a Soho bárban.

Múlt hónapban a GQ magazinnak azt vallotta a férfi:

- rihanna életem szerelme, ez több , mint szerelem, s fontosabb egy ilyen nőt szeretni a többi millió nő körül.

Daring display: Rihanna looked incredible in the daring pink dress with the racy slit
Stunning: The Work hitmaker accentuated her flawless complexion with a glamorous make-up look


Fans: The couple drew a lot of attention from onlookers as they entered the bar
Edit


High spirits: The couple giggled as they left the venue with the security guard

Smiles all round: The couple appeared in high spirits as they left Barcade, which features a mix of classic video games and pinball and serve American craft beers
Edit


Love is in the air: The couple looked happy to be in one another's company
Look of love: A$AP beamed at Rihanna as they talked at the bar


Animated: Rihanna put on an animated display as they chatted to their security guard


Destiny: Asked if he envisions having kids recently, he said: 'If that's in my destiny, absolutely,' before joking about his place in the rap hierarchy'
A végzet: Ha ez a sorsom, akkor feltétlenül" - mondta, mielőtt viccelődött a rap-hierarchiában elfoglalt helyéről.

Rocky, akit 2013 óta többször is kapcsolatba hoztak RiRi-vel, hozzátette: "Azt hiszem, ha tudod, akkor tudod. Ő az igazi.

Arra a kérdésre, hogy elképzelhetőnek tartja-e, hogy gyerekei legyenek, azt mondta: "Ha ez a sorsomban benne van, abszolút", mielőtt viccelődött a rap-hierarchiában elfoglalt helyéről.

'Azt hiszem, már apa vagyok!' - nevetett a New York-i születésű férfi. 'Ezek a motherfuckerek már mind a fiaim - miről beszélsz?!'


Romance: Rihanna and A$AP went public with their relationship in December last year after photos surfaced of the couple strolling through Manhattan together
Edit

A románc múlt év decemberében lett hivatalos.

Head over heels: Last month A$AP said Rihanna is 'the love of my life. My lady,' before adding life is 'so much better' while in love

Intimate: The American rapper whispered into Rihanna's ear as they headed into Barcade


Slow burner: The two have had a longtime friendship as they collaborated on a remix of Rihanna's single Cockiness (Love It) in 2012


Date night: The couple chatted as they enjoyed a drink at the bar
Randi este: A pár beszélgetett, miközben egy italt fogyasztottak a bárban.

Visszatérve a kérdésre, a férfi  azt mondta: "Nah, de azt hiszem, hihetetlen, figyelemre méltó, összességében csodálatos apa lennék. Egy nagyon légyottos gyerekem lenne. Nagyon.

Később az interjúban a sztár elkotyogta a Rihannához fűződő művészi kapcsolatát, és azt mondta, hogy nagyszerű, ha van valaki, akivel megbeszélheted azokat a kreatív  és ötleteket".   

Kettejüket régi barátság fűzi össze, hiszen 2012-ben együtt dolgoztak Rihanna Cockiness (Love It) című kislemezének remixén, mielőtt a következő évben, 2013-ban csatlakozott hozzá a Diamond's World Tour előzenekaraként.

Azóta mindkettőjüknek voltak kiemelt kapcsolatai, hiszen Rihanna évekig komoly kapcsolatban élt a Toyota örökösével és szaúd-arábiai milliárdossal, Hassan Jameellel, míg Rocky Kendall Jennerrel járt.

Home sweet home: Following their night out A$AP drove Rihanna in his fancy supercar