Jessica Biel elmondta, hogy hogyan neveli a Justin Timberlake-val közös fiaikat:-ez egy örült kaland!


Джессика Бил рассказала о воспитании их с Джастином Тимберлейком двоих сыновей: "Это безумное приключение"

Tavaly nyáron Jessica Biel és Justin Timberlake másodszor lettek szülök. Az utód születését titkolták, csak néhány hónapra rá  osztották meg a hírt.

.

A napokban a 39 éves Biel Ellen Degeneres műsorában vendégeskedetts ritka kommentet osztott meg a két fiának neveléséről.

A 6 éves Silas-ról kilenc hónapos Phineas neveléséről. Mint a színésznő bevallotta, nincs könnyű dolga a gyerekekkel.

Egy nagyon bölcs barátom azt mondta: "Egy is sok. És kettő az ezer". Én is így érzek. Egy itt, egy ott. Ez egy őrült, frenetikus kaland,

- osztotta meg.

 

Джессика Бил с сыном Сайласом

A zűrzavar ellenére Jessica elismeri, hogy fiai csodálatos gyerekek.


-Olyan leírhatatlan boldogság együtt látni kettejüket. Mindegyik közülük azt  gondolja, hogy a másik a viccesebb. Silas- színész, szereti a hangzavart, s a figyelmet, ezért Phinias csak néz rá. Mindent Silas tesz, a testvére meg nevet vele. így egész nap csak nevetnek egymáson.- vallotta Jessica.

Джастин Тимберлейк и Джессика Бил

A 40 éves Timberlake bevallotta, hogy a második gyerek  születése után Jessicával való élete teljesen megváltozott, minden szabadidejüket a gyerekeknek szentelik, s nem egymásnak:

- mi nem látjuk egymást- mondta viccből.


Phinias születési körülményei még mindig ismeretlenek. Jessica terhessége pont a karantén alatt folyt le, mikor mindenki otthon ült s nem merészkedett ki a publikum elé. Ellen Degeneres arról beszélt, hogy látta a terhes Biel-t, amikor videótelefonáltak Timberlake-val.

Jessica Biel és Justin Timberlake általában zárt életmódot folytatnak, és csak nagyon ritkán mutatják legidősebb fiukat a közösségi médiában (ugyanakkor az arcát egyáltalán nem mutatják). Legkisebb fiukat még mindig nem láthattuk.

Sok boldogságot a családnak!:)

forrás: https://www.spletnik.ru/buzz/baby/101199-dzhessika-bil-rasskazala-o-vospitanii-dvoikh-synovey.html

Bella Thorne vett egy eljegyzési gyűrűt a vőlegényének

 forrás:https://www.popcornnews.ru/news/bella-torn-kupila-zhenikhu-pomolvochnoe-koltso


Márciusban  Ben Mascolo megkérte a színésznő kezét.


2019-től Bella Thorn és Benjamin Mascolo olasz énekes párkapcsolatban voltak. Nemrégiben derült fény arra, hogy a színésznő egy eljegyzési gyűrűt ajándékozott vőlegényének. A hétvégi friss képekből a szerelmesek boldognak tűnnek, s vidáman mutatják gyűrűiket. Az egyik képen Bella meg is csókolta Mascolo bal kezét.

- ő ajándékozott nekem egy gyűrűt- írta az énekes az Instagramjában.


Márciusban lett a hír ismert, hogy Benjamin megkérte Thorne kezét. Az énekes örömmel osztotta meg a képet, melyen a színésznő nagy gyémántos gyűrűjével büszkélkedik. 

- ő igent mondott- írta alá a posztot.


A Vanity Fair-nak adott interjújában  mondta el a színésznő, hogy szerelmét a közösségi hálon ismerte meg. 

- ő azt mondja, hogy én voltam az első ,aki kommentálta a fotóit Instagramon. Nem így történt, de hagy gondolja, hogy így volt. Mi telefonszámot cseréltünk, s találkozgatni kezdtünk. Amikor ő Los Angelesbe utazott, akkor én is utaztam a munka miatt, hozzá is megérkeztem Itáliában, de Benja nem volt ott. Végül a Coachella fesztiválon jöttünk össze.- osztotta meg a színésznő.


Thorne azt is bevallotta, hogy Mascoloval való első randijukon a férfi  teszt kérdéseket tett föl, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kapcsolatuknak lehet jövője. 

- a kapcsolatok olyanok, mint a folyók, ahol mindenütt kövek úszkálnak. A mi esetünkben különböző életek kapcsolodtak össze különböző kontinenseken a népszerűséggel.- vallotta Bella. 

Sok boldogságot!

fotó: Legion-Media


Sofia Vergara bemutatta milyen is volt a 90-es években

 https://www.popcornnews.ru/news/ne-uznat-sofiia-vergara-pokazala-kak-vygliadela-v-90-kh


A rajongók szerint a sztár minden évvel egyre szebb lesz.

Не узнать: София Вергара показала, как выглядела в 90-х


A napokban Sofia Vergara úgy döntött meglepi a rajongóit. Feltöltött a saját instagramjára egy archív felvételt, melyet úgy írt alá:

-Miami 90 -es évek!


A fotón a kolumbiai-amerikai modell ezüst bikiniben pózolt, s demonstrálta, tökéletes alakját.

Persze a rajongók izgatottá váltak, s azt vallották , ahogy múlnak az évek Vergara még jobb lett: elbüvölőbb, s szebb.

-Utánozhatatlan, Csodás, szépség, most még jobb- írták az Instagram felhasználók a komment szekcióban.


A 90-es években a 20 éves Sofia aktívan dolgozott a modell bizniszben. Amerikában és Mexikóban is fotózták, s meghódított sok férfit és nőt a szépsége. Na de most is a színésznő és modell, maradt olyan szép, s utolérhetetlen, mint fiatalabb korában.


Emlékeztetőül a 48 éves Vergara négyszer volt jelölve az Arany glóbuszra, s Emmy -díjra a legjobb színésznőként a mini sorozatában, a tévék képernyőjén, s még úgy is mint a legjobb komédia színésznő a mini sorozatokban. Minden jelölést A modern család sorozatban kapott Gloria szerepe által. A színésznő aktívan posztol a saját Instagramján s 20 milliónál is több feliratkozóval büszkélkedhet.

Sok sikert Sofia!:)

fotó: Legion-Media


Justin Theroux elmondta, hogy milyen kapcsolat fűzi Jennifer Aniston-hoz



Джастин Теру рассказал о своих отношениях с бывшей женой Дженнифер Энистон


 

A 49 éves Justin Theroux interjút adott az
Esquire magazinnak, melyben érintette volt feleségével való témát is az 52 éves Jennifer Aniston-nal. A beszélgetésben az újságíróknak kommentálta a pletykákat, mely szakításukkal volt kapcsolatos.


A pár 2011-ben jött össze és 2015-ben házasodtak össze. Ezeket követően 3 év párkapcsolat után bejelentették, hogy szakítanak. Akkor a konfliktus azért alakult ki, mert mindegyik meg akarta tartani jelenlegi otthonát. A férfi szerint azért szakítottak, mert Jennifer szeretett volna Los Angelesben élni, Justin meg New-york-ban.

Джастин Теру и Дженнифер Энистон

- ez a verzió, amely nem teljesen igaz. Az emberek mindig kitalálnak történeteket, melyek lélekig hatolnak, s így jobban érzik magukat, könnyebb búcsúzni.  Minden ilyen beszélgetés:- ez az ember szereti a rock and rollt, a másik meg a Jazz-et. Hát persze! Ez nem az én esetemben igaz.
Ez túlegyszerűsítés - mondta Teru.


A színész nem mondta el saját verzióját a történtekkel kapcsolatban, de bevallotta, hogy sikerült nekik intelligensen elválniuk, jó kapcsolatban maradtak azután is.


- tetszik ez vagy sem, nekünk nem voltak nagy drámáink a szakítás miatt, mi szeretjük egymást. Őszintén mondom, nagyra tartom a köztünk lévő barátságot. Mi lehetünk nem egy pár, de az nem zavar minket abban , hogy boldog pillanatokat ajándékozzunk egymásnak, s barátok legyünk.Ő egy vidám ember, s olyan jól tud nevettetni engem. Ha nem tartanánk a kapcsolatot sokat veszítenék ezzel. Szeretném azt hinni, hogy Jen számára is így van. Mi minden nap beszélünk Facetime-on tartjuk a kapcsolatot s írogatunk egymásnak.- osztotta meg Justin.

Джастин Теру и Дженнифер Энистон
Emlékeztetünk arra, hogy a szakítás után Theroux nem egyszer nyilvánosan gratulált Aniston születésnapjára, és 2019-ben még a Hálaadás Napját is együtt töltötték közös barátaik társaságában, köztük Jimmy Kimmel, Jason Bateman és Courteney Cox társaságában. 
- Ha annyira szereted az illetőt, mint egy kapcsolatban, akkor a párkapcsolaton kívül is szeretned kell. - mondta Teru.
Джастин Теру и Дженнифер Энистон

Most Justin jelenleg szingli. Jennifer Aniston-ról nemrégiben azok a pletykák kelltek szárnyra, hogy visszatért a 43 éves énekeshez John Mayer-hez.

 fotó: Gettyimages.ru 

Christina Aguilera egy magazin címlapján: interjú arról mit szeret magában

 forrás:http://www.starslife.ru/2021/04/14/kristina-agilera-na-oblozhke-mirovogo-glyanca-svezhee-intervyu-pevicy-o-lyubvi-k-sebe/


 Christina Aguilera a Health magazin címlapján pózolt. Az interjú során melyet az újságnak adott, kiderült egy s más.


Christina egy fotózáson is részt vett, nagyon érdekes stílusokban, melyek meghatározták mostani hangulatát. Sok időt dolgozott azon, hogy elfogadja és bemutassa saját testét.


Most bár hihetetlen , de igaz Christina Aguilera  40 éves lett. Az, aki figyelemmel kísérte eddig az énekesnőt, tudja, ohgy sokszor változtatott s kísérletezett a külsejével kapcsolatban. Sőt egy évben többször is változhatott a megjelenése. Most az énekesnő csodásan fest, s bevallja, hogy nem azért szereti a testét, mert ideális lenne.


Aguilera őszintén vallott arról, hogy vékonyabb testtel jobban tetszett mindenkinek. Sokszor vékony lányként nem érezte magát komfortosan, s ez a helyzet nem tetszett neki


 

-én biztos vagyok abban, hogy minden embernek vannak jó és rossz napjai. Éppen ezek a napok határozták meg, hogy, hogyan éreztem magam. Amikor karrierem első lépéseinél tartottam, nem tetszett nekem szuper vékonynak lenni, túl karcsú voltam. 21 évesen felszaladt pár kiló, s akkor jobban kezdtem tetszeni magamnak.- mondta Christina.

 


Aguilera bevallotta azt is , hogy akkor nőtt meg az önbizalma, amikor kerekded formái lettek. A férfiak sok dícsérettel halmozták el őt élete eme szakaszában.


 

- én nagyra értékelem a hátsomat. Úgy gondolom, hogy a nőkre érdekesebb nézni, mint a férfiakra. Nekem mostanában nehéz a régi képeimet megnézni, mert emlékszem, hogy régen mennyire utáltam magam.


A sztár elmagyarázta, hogy akkor szerette meg a testét, amikor érett nő lett. Lehet ez a pillanat, amikor az ember nem függ mások véleményétől, s maga kezdi élni az életét úgy, ahogy ő akarja.


 Christina Aguilera can't look at photos from her early 20s | Metro News

- egyszerűen a kor előre haladtával megtanuljuk nem összehasonlítani magunkat másokkal, s nem arra gondolni folyton, hogy ki a jobb és szebb, vagy menőbb. Csak megtanulod értékelni a tested domborulatait, s alkalmazkodsz hozzá.
A szépség lényege abban áll, hogy önmagadat teljes egészében elfogadod. Én régen nagyon szerettem fényűző lánynak lenni, aki végtelen mennyiségben váltogatja a ruháit a kamerák előtt. Akkor lettem igazán jól, amikor már komfortósan éreztem magam a saját testemben. Nézek magamra a tükörben, s megértettem, hogy mindez a sajátom és elfogadtam magam úgy, ahogy vagyok- mondta Christina.

Christina Aguilera Talks Confidence and Working Through Insecurities in the  Public Eye | Health.comAguileraUpdate (@AguileraUpdate) | Twitter

Most Christina szexi test tulajdonosa, akinek formás teste van. A fotózásra olyan ruhát választott, mely kiemelte csinos alakját.

Rihanna zöld virágmintás ruhában volt jelen a The Nice Guy elnevezésű étteremben Nyugat Hollywoodban!

 



Rihanna csodásan festett amikor megjelent a fent nevezett The nice guy étteremben. Öltözéke irha bőrkabátból, virágmintás zöld miniruhából állt, mely kiemelte csinos alakját.

A 33 éves Rihanna hihetetlenül nézett ki az utolsó sétáján! Az énekesnő a kaliforniai West Hollywoodban, a The Nice Guy-ban vacsorázott április 10-én, zöld virágos mini ruhában,  fölötte barna báránybőr kabátot viselt. Ugyanolyan  zöld magas sarkú cipőt és hozzá illő stílusos fejkendőt öltött föl.

rihanna puts on a leggy display as she arrives for a night out at the nice  guy in los angeles-100421_11
900+ ideias de Rihanna RIRI em 2021 | rihanna, estilo rihanna, looks rihanna


A barbadosi szépség, gyémánt karkötőket, s bokaláncokkal díszítette karjait s bokáit, no meg ragyogó fülbevalók voltak a füleiben. Kezében stílusos táskát hordott, csodás vonásait megfelelő sminkkel emelte ki, főleg minden tekintet a vérvörös ajkaira került. Ő boldogan mosolygott séta közben s mindig arcát fehér maszk fedte.

She x badgal - Rihanna was seen at The Nice Guy restaurant... | Facebook

Az újságok címlapjára került, azzal, hogy szebbé tette egy rajongó születésnapi partiját.


A parti videón Riri táncol egy asztalnál, telefonnal a kezében, vörös bőrkabátban és alatta farmert visel.
Mosolygott, és beszélgetett egy rajongóval, aki egy étteremben asztalhoz ült, és teljesen tisztelettel a tekintet rá emiatt.


A részletekről az lett ismert, amikor Nina a születésnapos rajongó barátnője rögtön feltöltötte TikTok-ra a videót Ririvel.

- mi most vacsorázunk, igaz? és látjuk, őt, hogy szembe ül velünk.- magyarázta.
a videóban kifejtette, mielőtt azt mondta, hogy „odament az asztalához”, és megkérdezte az énekesnőt, készíthet-e képet vagy köszönne-e a legjobb barátnőjének. - Azt mondta: „Gyere vissza az asztalhoz, és mondd, hogy nemet mondtam. De amikor a tortát felszolgálják, odamegyek az asztalhoz és meglepem. "


- Szó szerint pontosan ezt tette - folytatta Nini, aki azt is mondta, hogy Rihanna mindenben „jó”. "Amint a torta az asztalra került, követte a pincérnőnket" - mondta.


Amikor Rihanna nem éppen szülinapi meglepetéseket tesz, vagy egyedi ruhákban mutatkozik. akkor izgatottá teszi rajongóit, az új zenéjével kapcsolatban.


Nemrégiben sejtelmesen utalt rá, hogy talán lesz új dala. 

Nos sikert!

forrás:http://www.starslife.ru/2021/04/12/rianna-v-zelenom-plate-s-cvetochnym-uzorom-uzhinaet-v-restorane-the-nice-guy-v-zapadnom-gollivude/

Macaulay Culkin először lett apa!

 


Маколей Калкин впервые стал отцом

A 40 éves Macaulay Culkin és a 33 éves szerelme Brenda Song először lettek szülők. A gyermekük fiú lett. A csecsemő a Dakota nevet kapta, a színész elhunyt lánytestvére után ( 2008-ban autobalesetben halt meg 29 évesen).

Бренда Сонг и Маколей Калкин

A lurkó április 5-én jött a világra Los Angeles városában.


- mi hihetetlenül boldogok vagyunk- kommentálta a Reszkessetek betörők sztárja.

Маколей Калкин


Macaulay és Brenda Thailandban ismerkedtek meg. a Changeland forgatásán 2017-ben. Azóta találkozgattak, s 2018-ban egy interjú során vallotta be a férfi, hogy szeretne kedvesével családot alapítani. A hölgy azt is hozzá tette, hogy nagyon boldog Macaulay mellett.


Brenda Song-ot olyan filmekből ismerhetjük, mint  a Social Network, Dollface sorozat, Key & Peele,New Girl. Zack és Cody a fedélzeten.

Sok boldogságot!

Бренда Сонг

forrás:  SPLETNIK.RU поделился блогер JH.
forrás: https://www.spletnik.ru/buzz/baby/101118-makoley-kalkin-vpervye-stal-ottcom.html

Halsey terhes hasát egy kosárlabdához hasonlította: fotók

 


A sztár terhességéről 2021 januárjában esett szó.

 

Холзи сравнила «беременный» живот с баскетбольным мячом: фото


Halsey énekesnő Instagramon töltött föl egy fotósorozatot, ahol gömbölyű pocakját egy kosárlabdához hasonlította. A képeken a sztár egy fotelben pózol, bézs melltartóban s sportnadrágban, a kezeiben labdát tartva, mely olyan nagyságú, mint a hasa.


-játék, keresd a különbséget- minden nappal egyre nehezebb lesz.- írta alá Halsey a fotót.


A rajongók csodálattal adóztak a képeknek. A kommentekben gratuláltak az énekesnőnek, s azt mondták, hogy a terhesség szebbé tette őt.


- a legcsodásabb anya, imádlak.- írták a rajongók.


Ez év januárjában derült fény Halsey terhességére. Lehetséges, hogy a gyermek apja Alev Aydin forgatókönyvíró, akivel közös tetoválásokat is varrattak egymásnak, mielőtt kiderült, hogy az énekesnő  más állapotban van.


Maga Halsey nem kommentálta az apaságot, de a pletykák felröppentek, s a terhesség igazi meglepetés lett, sőt az énekesnő bevallotta, hogy a gyermek  100% ban betervezett volt. Régen már megélt egy vetélést a sztár, mert sokat dolgozott ezért nem akart korábban szólni várandósságáról.  Sőt a petesejtjeit is lefagyasztotta.

Sok boldogságot!

forrás: https://www.popcornnews.ru/news/kholzi-sravnila-beremennyi-zhivot-s-basketbolnym-miachom-foto