Robert Pattinson és Suki Waterhouse szülők lettek! Babyborn

Sources Say Robert Pattinson and Suki Waterhouse Are "Thrilled Beyond  Words" to Be Expecting

 

A 37 éves Robert Pattinson és kedvese a 32 éves Suki Waterhouse közös gyermeke a világra jött. A hírt a Dailymail erősítette meg, miközben lesifotósok lencsevégre kapták a párt séta közben egy babakocsit tologatva.Maga a család nem erősítette meg a hírt, de Suki már hosszú ideje nem posztolt Instagram fiókján. A baba neme is még ismeretlen.

A színésznő várandósságáról a múlt év novemberében kezdtek felröppenni a pletykák, sőt Suki még testhez simuló ruhákkal emelte ki akkor gömbölyödő pocakját.


Múlt év decemberében az eljegyzésükről is cikkeztek, mert szemfüles rajongók észrevették a gyémánt csillogó gyűrűt a hölgy úján.

Suki Waterhouse és Robert Pattinson, akit a (Twilight Alkonyat vámpírjaként ismerhet a nagyvilág), már 2018-óta viszonyt tartanak fönn. Hosszú időkön keresztül titkolták kapcsolatukat, bár sok fotó készült róluk, s 2022-ben erősítették meg párkapcsolatuk tényét. Most együtt élnek.Bennfentesek szerint a szülők alig várták a gyermek születését.


"Robert teljesen kész erre. Az ő kapcsolatuk Suki-val hihetetlen. Ő úgy érzi szerencsés vele. Maga Suki is csak úgy ragyog, s boldognak tűnik. 

Сьюки Уотерхаус

Robert Pattinson and Suki Waterhouse's Relationship Timeline

0 Comments:

Megjegyzés küldése