Miley Cyrus fekete trikóban és leggingsben David Lettermannal egy zártkörü bulin a Chateau Marmont-ban

  további részletek forrás:https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-13171149/Miley-Cyrus-slips-sculpted-physique-black-tank-PVC-leggings-sings-alongside-David-Letterman-private-party-Chateau-Marmont.html

Szerdán Miley Cyrus David Letterman-nal lépett föl egy színpadon.

A 31 éves pop-idol egy zártkörü rendezvényen lépett föl a Chateau Marmont elnevezésű helyen, Hollywood-ban, ahol a kultikus 76 éves talk-show müsorvezetőjével osztotta meg a színpadot, hogy a közönséghez szoljón.


Bemutatta Miley a tökéletes alakját, egy testhez simuló topban s leggingsben, a Flowers című sláger előadónője támogatta a férfit.


A tökéletes stílusú öltözékét kiegészítette egy fekete magas sarkú cipővel, s frizurája hosszú leengedett volt, de már nem volt feltupírozva.


A sztár parti azután lett megrendezve, miutána Grammy -díjat nyert énekesnő 56 éves anyja Tish Cyrus és 26 éves lánya Noah Cyrus között kitört a családi dráma.

A sajtó szerint Noah Cyrus (Miley 26 éves húga) mérges Tish Cyrus nevű anyjára, mert állítólag elszerette tőle az ex kedvesét Dominik Purcellt, pedig Noah-nak új kapcsolata van, s férfi elvette feleségül Tish Cyrust.

Miley még a Dolce and Gabbanna reklámfilmjében is szerepelt, ami elég erotikusra sikerült.


0 Comments:

Megjegyzés küldése