Camila Cabello csupa mosoly volt, amikor a Hamupipőke film-beli kollégájával Nicolas Galitzine-vel jött a Vanity Fairy Oscar parti-ra!



forrás:J. Peterson For Dailymail.Com




A pár együtt szerepelt a Hamupipőke elnevezésű musical-ben, 2021-ben.


Ezért nem váratlan fordulat, hogy Camila Cabello mosolygott, amikor volt kollégájával  Nicolas Galitzine-val jelent meg a Vanity Fair Oscar partiján, mely vasárnap este került megrendezésre Los Angeles-ben.

A 27 éves immár platina szőke hajzattal rendelkező énekesnő, akit a Havanna slágeréről ismerhetünk, a 29 éves angol színésszel jelentek meg.


A hölgy szürke és bézs estélyi ruhát hordott Luara-tól. Nicolas fekete öltönyt viselt, fehér inggel és vékony nyakkendővel.


Valamelyik pillanatban a férfi levette öltönyét és Camilának adta, aki belebújt, hogy ne fázzon a Beverly -hillsi éjszakában.

A rajongók nagyon csodálták őket, hogy ismét együtt vannak, még twitteren is írták, hogy ez nem lehetséges, de mégis az.

Nicolas olyan filmből lett ismert, mint a romantikus  Vörös, fehér és királykék. 2023.


Az új típusú Hamupipőke musical, melyben producerként ténykedett James Corden, azért hívta fel a közönség figyelmét magára, mert progresszív volt, mint az azelőtti verziói a mesének.

 

Egy jelenetben Hamupipőke , melyet Camila játszott lemondott a herceg szerelméről,  (akit Nicolas játszott el), hogy a karrierjére fókuszáljon.
 


" Mi lesz a munkámmal?" kérdezte a filmben a férfit. 

-Nem akarok parancsolgatva élni, s emelgeti a királyi kanalakat, vagy akár a padláson ülni. Nekem vannak álmaim, amikért harcolnom kell".


Camila elkezdte látogatni a színész mesterség órákat, készülni a szerepre, amelyet álmai szerepeként emleget- 2019-ben a Variety-nak. Állítása szerint  nagyon örült a lehetőségnek, de félelmetes is volt számára.


-Ez egy volt a dolgokból, amelyet a Isten nekem teremtett és

 mondta:- tessék vigyed. Nem tudtam lemondani. Nekem őszintén ez volt az álmom. Egyidőben ijesztő is volt.-osztotta meg Cami.



Miután megvásárolta a cipőt az Etsy-n, így nyilatkozott a kiadványnak: "Úgy 30 másodpercig voltam ott. És azt gondoltam: "Tétovázom, hogy megtegyem-e ezt!". És elővettem ezt az üvegcipőt. "Vajon jó lesz rá?" - emlékezett vissza.

Az Egyesült Királyságban forgatott film forgatása 2020 februárjában kezdődött, de a COVID-19 járvány miatt leállt a forgatás.

A szereplők és a stáb 2020 augusztusában biztonságosan folytathatta a forgatást, és a forgatás 2020 októberében fejeződött be.

A zenés vígjátékban olyan hírességek is feltűnnek, mint Billy Porter a transz nemű tündérkeresztanya, "Fab G", Idina Menzel a gonosz mostoha szerepében, James Corden Hamupipőke egérbarátjaként, James és az újonc Nicholas Galitzin a szőke herceg szerepében.


0 Comments:

Megjegyzés küldése