Gigi Hadid új rövid chic bob frizurára váltott!

 

Gigi Hadid mrchrismcmillan/Instagram*

Melyik haj áll jobban a modellnek szerinted? Írd meg kommentben!


Gigi Hadid meglepte rajongóit, a váratlan stílus váltással.

Akár Kylie Jenner, aki nemrég rövidre vágatta a haját, mint szerelme Timothe Shalame, a szupermodell , a hosszú lenszőke loknijaitól megvált.

Hadid Instagramon osztott meg egy rövid videót, ahol  Chris McMillan stylist (Jennifer Aniston) közeli barátja, aki anno Rachel frizuráját is elkészítette, ő vágta le a modell haját. Gigi a videó szerint, nagyon is elégedett lett az eredménnyel.


Gigi Hadid Bradley Cooper-ral folytat viszonyt, némelyek azt rebesgetik, hogy lehet probléma merülhetett föl köztük, ezért a frizura váltás, de ezt nem erősítette meg senki, ez csak feltevés.

Gigi posztja eddig több mint 794 ezer lájkot gyűjtött be rajongóitól. Nemhiába, hisz szupermodell!

Egy forrás az Entertainment Tonightnak mesélt a sztárról és a Cooperrel való románcáról: "Bradley és Gigi mindketten őszintén boldogok. Remekül érzik magukat együtt, jól megvannak párként, és mindkét oldalról egészségesen működnek együtt".

Hadidnak az exével és a One Direction egykori tagjával, Zayn Malikkal közös hároméves kislánya van, Khai, míg a 49 éves Cooper a hatéves Lea nevű lányán osztozik exbarátnőjével, Irina Shaykkal.

'Mindenki jól kijön egymással, és ez egy jó dinamika az összes fél között. Zayn továbbra is részt vesz apaként' - árulta el a bennfentes.

forrás: dailymail

0 Comments:

Megjegyzés küldése