Gigi Hadid és Bradley Cooper-t csókolozás közben kapták lencsevégre

 Gigi Hadid And Bradley Cooper Caught Sharing A Kiss On Date Night - News18


 

Bradley Cooper és Gigi hadid kapcsolata egyre mélyül, s már nem titkolják a publikum előtt viszonyukat, főleg, amikor egy étteremben csókolóztak.


Március 14-én éjjel a sztárpár meglátogatta a Via Carota elnevezésű éttermet New-york városában, baráti körben-lehetséges, hogy ez volt a születésnapi partija a kanadai sztárnak Anthony Porovsky-nak. Az asztalnál Gigi és Cooper nem titkolták, hogy gyengéd szálak fűzik egymáshoz őket, sőt e lesifotósok még csókolózás közben is lencsevégre kapták őket.A következő képeken a modell megsimogatta a férfi arcát, s az mosolygott.

Gigi Hadid kisses Bradley Cooper during PDA-packed NYC date


 

 A két sztár közötti párkapcsolat híre múlt év októberében röppent föl, az is a lesifotósoknak köszönhetően.A párt többször fotózták a riporterek, de hivatalos megjelenésük együtt, még nem történt meg rendezvényen.

Viral: Gigi Hadid And Bradley Cooper Make Their Relationship Official With  A Kiss

Bennfentesek szerint a pár kapcsolata egyre szorosabbá válik, sőt az is közelebb viszi őket egymáshoz, hogy mindkettőnek van egy kislánya (Gigi-nek Zayn Malik-tól, s Bradley-nek Irina Shayk úgyancsak szupermodell-től.) A volt párjaik  is jobban vannak:

Irina Shayk swims in a sequined minidress to kick off 2024 

Zayn Malik Announces New Album 'Room Under the Stairs,' Shares Release Date

" Mindenki barátkozik mindenkivel. Az exek is jól kijönnek egymással. Irina a saját életére koncentrál, s boldogan folytatja azt. Mindenki felnőtt módjára él tovább, s a saját gyermekeit helyezi első helyre az életében. "

0 Comments:

Megjegyzés küldése