Brad Pitt lánya Shiloh elköltözik anyjától apjához

 


Angelina Jolie (Tomb Raider sztárja) és Brad Pitt színész lánya Shiloh úgy döntött elköltözik végleg az apjához. Erről  az In Touch Weekly- ben lehetett olvasni.

Angelina Jolie's daughter Shiloh is growing up fast - her big year ahead |  HELLO!

A forrás azt vallja nincs a lánynak konfliktusa anyjával, ami oka lehetett volna a döntésnek, de Shiloh nem ezért utazott el. 

" Shiloh nem veszekedett Angelinával, de ő 18 éves lett s szeretne új életet kezdeni. Ő imádja az apját Brad-et s mindig az apja kicsi lánya volt.

871 Shiloh Nouvel Jolie Pitt Photos Stock Photos, High-Res Pictures, and  Images - Getty Images

Brad Pitt aki új kedvesével él a designer Ines De Ramon-al nagyon örült a lánya döntésének.

Shiloh Jolie-Pitt debuts new pink buzzcut in LA

"Brad nagyon vidám volt a hír hallatán, amikor Shiloh elmondta neki.


Angelina aki nem tudta még mindig rendezni a kapcsolatát a férjével, nagyon szomorú volt a lánya döntése okán, de nem akart erről vitázni Shiloh-al. 

"Természetes Angelina nem volt boldog, de ő tudja, hogy Shiloh most már felnőtt nő, s maga is tud saját döntéseket hozni".- vallotta a forrás, s Pitt úgyis majdnem a szomszédban lakik Joliéktól nem messze.

Pitt kapcsolata a gyerekeivel aligha ideális. Nemrég a média is tárgyalta örökbefogadott fia, Pax két évvel ezelőtti posztját, amelyben "világklasszis seggfejnek" nevezi a színészt, és azt állítja, hogy a gyerekek félnek tőle.

Pitt maga is megalázónak találta, hogy a történet széles körben nyilvánosságra került. Pitt és Jolie barátai ugyanakkor azt állítják, hogy ez Angelina műve, aki már régóta a volt férje ellen hangolja a gyerekeket. A volt házastársaknak összesen hat gyermekük van: az örökbefogadott Zahara, Pax és Maddox, valamint a biológiai Shiloh, Knox és Vivienne.

0 Comments:

Megjegyzés küldése