Megan Fox és Machine Gun Kelly szakítottak

 Megan Fox and Machine Gun Kelly's Relationship Timeline | Us Weekly


Megan Fox és kedvese Colson Baker, akit Machine Gun Kelly -ként ismerhetnek felbontották eljegyzésüket. Erről maga a színésznő vallott a Call Her Daddy podcastjében.

Megan Fox says she's done 'every form of therapy' with Machine Gun Kelly  since his suicide attempt | The Independent

Az US Weekly hozzátette, hogy már nem élnek együtt, de dolgoznak a kapcsolatukon. Megan Fox most Malibuban él, és Kolson Baker az encinoi villájában marad.


 " Ők megtették ezt, hogy egymásnak adjanak egy kis szabad teret, de ettől függetlenül együtt maradnak. Most nehéz helyzeten mennek át, de minden változhat bármely napon.- vallotta egy bennfentes.


Hozzátette, hogy Megan Fox kérte a baráti körét, hogy ismertessék meg őt valakivel, de a baráti köre a párnak, nem hisz benne, hogy a párkapcsolatuknak vége szakadt.

" A baráti kör nem vette észre, hogy ők teljesen feladták volna a kapcsolatukat, mert minden nap változtatnak a véleményükön. 

A bennfentes szerint Megan nehezen tud megbízni kedvesében, mivel Megannak magának önértékelési problémái vannak, ezért ebből ered a bizalom hiánya.

Megan Fox addresses Machine Gun Kelly engagement on 'Call Her Daddy'


A kapcsolati problémákról egy éve beszéltek, sőt Colson Bakert még hűtlenséggel is vádolták, de Megan cáfolta a híreket. Megint mások szerint a férfi kábítószer-függősége okozta a bajt.  Ennek ellenére nem akartak szakítani, párterápiára jártak, hogy megmentsék  kapcsolatukat. A káros függősége miatt Colson New-york-ban az arcát is összetörte, verekedést szított. Megan időközben bevallotta, hogy milyen plasztikai műtétei voltak eddig, mint például a mell nagyobbítás.

https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2024/03/21/XjpH/original.webp

forrás: US Weekly, instagram

0 Comments:

Megjegyzés küldése