Britt Awards 2024 győztesek, s öltözékek

 


Március 2-án Londonban került megrendezésre a zenei díjátadó a BRIT Awards. A jeles eseményen részt vett több sztár is- Dua Lipa, Kylie Minouge, Elle Gouding, Ishla Fisher, Maya Jama és még sokan mások. Az est sztárja mégis Raye lett, hisz olyan díj kategóriákban győzőtt mint

"Legjobb előadó", "Év előadója","Év dala", "Év albuma".


A show sztárja volt még az 55 éves ausztrál származású sztár fellépése Kylie Minouge-nak, aki az est folyamán haza vitte a díjat a Globális ikon kategóriában.

" A zene mindig is a szerelmem volt, s lehetőséget adott az emberekkel fenntartani a kapcsolatot a dalok segítségével- a dalaim  isten ajándékai. Egy kis részem ,még mindig 14 éves kislány, aki ül a szobájában, s álmodozik a zene írásról."- mondta Kylie. Az énekesnő olyan slágerek előadója, mint Padam, Padam, Slow, Love at First Sight и Can't Get You Out of My Head.


Ami Dua Lipa albán énekesnő, és színésznőt illeti, ő testhez simuló  bőrruhát vett föl a Versace-tól a 2023 őszi -téli kollekcióból, s hozzá a Tiffany-tól vett föl ékszereket. Elle Gouding egy Alberta Ferretti ruhában pózolt, mely pezsgő színárnyalatú volt. Ishla Fisher, egy в Monique Lhuillier márkájú ruhában fotózták.

Mindenki csinosan volt öltözve!

Дуа Липа/ Фото: Gareth Cattermole/Getty Images

Элли Голдинг/ Фото: albertaferetti/ Instagram*

Кайли Миноуг/ Фото: kylieminogue/ Instagram*

Кайли Миноуг/ Фото: kylieminogue/ Instagram*

Кайли Миноуг/ Фото: kylieminogue/ Instagram*

Айла Фишер/ Фото: islafisher/ Instagram*

0 Comments:

Megjegyzés küldése