Selena Gomez - Love On kritika

 Selena Gomez az új klipjében a szerelmet ünnepli. Csókolózó párok közepette pózol, mint egy kívülálló díva. Az első jelenetben buldog kutyájával áll ,s szemléli a körülötte lévő szerelmespárokat. Az öltözéke Barbie-t idézi pink selyem és fodros alsó rész jellemzi azt. Hajában egy fekete selyemszalag.

A következő jelenetben az erkélyen, míg mindenki más randizik neki a pincér reszelgeti a körmeit, kritikus szemmel figyeli a többieket, míg ő érzelmileg nem vesz részt a jelenetekben. Itt kék mini fátyol van a hajában kék csipkés ruhát hord, s figgyet hány a körülötte lévőkre, hogy mit romantikáznak.

A folytatásban egy festmény pózát másolja le, s özvegynek öltözve fekszik drámaian. Azután mindenki ismét csókolózik, ő meg elhatárolódik a tömegtől. A klip elfogadja a melegeket s leszbikusokat is szerepeltet, romantikus jelenetekben. Később egy szálloda szobában hívja állítólagos kedvesét, aki nem jelenik meg, teszi mindezt fürdőköpenyben. Bár nincs párja a zenei kisfilmben elégedettnek tűnik, croissantokat falatozgat, kifestik a körmeit, s valami hercegnőként bánnak vele. Ismét csókolózó párok , Selly csak úgy pózol mellettük arany ruhában.Később szivárvány színű  ruhában táncol, mely a melegekre utalhat, tehát a klip főhősnője így szimbolizálja, hogy a szerelem, mindenkinek megadatott, mindegy heteró, vagy biszex, vagy leszbikus, meleg stb..


Később a legnagyobb trend szerint jelenik meg balerina Barbieként. Hosszú selymes haja lófarokban, szalaggal átkötve, s fehér dresszben és tüll szoknyában táncol a többi balerinával. Nagyon csinos! Mintha valami menyasszony lenne, némelykor a Diótörő mese jut róla az eszembe.Remek koreográfia jellemzi a klipet, szenvedélyes jelenetek, de a hősnő kívülállóként szemléli az egészet.

Diótőrő - | Jegy.hu

Selena Gomez wore a semi-sheer white dress that could pass for a wedding gown in her new Love On music video that debuted on Thursday

 

 A végső jelenetekben egy sárga rózsát szimbolizáló estélyiben feszít, majd esernyőkkel el védi magát cupidó (szerelmi angyal aki eltalálja a szerelmeseket) nyilaitól. 

Eros – Amor-Cupido – A Fényküldöttek

Rájöttem, hogy ő ebben a klipben egy elegáns díva, Vénuszt, Apfrodithét játssza, (szerelem istennő) aki szerelmet varázsol mindenkinek, de közben ő figyel másokat és egyedül van vár valakire.

Voltaképp így vallott szerelmet Benny Blanco nevű kedvesének, elég szókimondó klippel, mely túlfűtött volt szenvedéllyel, a szerelem ünneplése volt a film, tele érdekes jelenetekkel, koreográfiával, remek dallammal és hanggal, csak az énekesnő , mint elbeszélő volt jelen. Selly csinos volt, divatos volt, kivirult, s új énjét ismerhettük meg! Hailee Steinfeld Capital Letter klipjére hasonlított egy kicsit, de annál humorosabb, kreatívabb volt!Gratulálok jó kis valentin napi kisfilm lett!

0 Comments:

Megjegyzés küldése