Mark Zuckerberg és hű felesége Prisilla Chan is részt vettek az indiai milliómos partiján+Rihanna fellépése


Mark Zuckerberg és felesége Prisilla Chan részt vettek az esküvői partiján egy indiai milliómosnak


A Facebook feltalálója, ritka fotókat osztott meg feleségével egy ünnepélyen, ahol még Rihanna is énekelt.


Mark Zuckerberg a hétvégén az esküvő előtti ünnepélyen vett részt, melyet a kollégája a milliómos Ananta Ambani tiszteletére rendeztek meg. A 39 éves Meta igazgatója és Facebook tulajdonos megosztotta fotóit bájos feleségével Prisilla Chan-al.


 

"Szeretem az indiai esküvőt. Gratulálunk Ananta és Radhiki-nek!-írta alé posztját Mark saját blogjában március 1-én.

Марк Цукерберг, Присцилла Чан


A férfi és hitvese ugyanolyan fekete színű öltözéket öltöttek föl a rendezvényre. Az üzletember fekete öltönyt és nadrágot viselt, melyet arany szitakötők diszítettek, Prisilla fekete estélyi ruhát hordott, melyet arany virághímzés tett még szebbé.


 A közösségi hálón egy videó ment közre ahol Mark és kedvese egy drága órát nézegettek, melyet Anant hordott. A klipbe hallható volt, ahogy Mark mondta:

- tudjátok én sosem akartam karórát, de ezt meglátva meggondoltam ,óra- ez menő!

Марк Цукерберг, Присцилла Чан


A 28 éves Anant- kisebbik fia a Ázsia leggazdagabb emberének Mukesa Ambani-nak, aki a vezetője Reliance elnevezésű cégnek.



Anant feleségül vette a 29 éves Radhike Merchant-ot. A legendás rendezvény több napon át tartott, Dzsanagarában India területén. Az igazi esküvői ceremónia még nem volt megtartva. Ez egy előesküvői buli volt. 

A buli fénypontja volt, amikor Rihanna fellépett- ez volt első előadása az énekesnőnek 8 év pihenő után.


Az elő esküvőn több vezető és mágnás vett részt, még Bill Gates (Microsoft) feltalálója, Donald Trump lánya Ivanka Trump. Ám mindenki Rihannára is felfigyelt. A 36 éves R&B sztár előadott, a vendégeknek, s ez volt eddigi pihenő évei között az első koncertje, nem számolva a 2023-as Superbowl-t. A sajtó szerint előadta olyan slágereit is, mint az Umbrella, Diamonds, Work.


Néhány videó kikerült a közösségi hálóra, ahogy a barbadosi énekesnő Riri twerkelt táncosai között. Csak úgy ragyogott a színpadon.

Марк Цукерберг, Присцилла Чан

A Fenty Beauty alapítójának fellépése után a források szerint a vendégek elégedettek voltak, és megosztották, hogy a koncert "a legjobb volt", és örültek, hisz, nyolc éve nem adott igazi show-t" - írja a Billboard.

Bár nyilvánosan nem árult el részleteket a fellépésért kapott anyagi javadalmazásáról, a Daily Mail arról számolt be, hogy Rihanna több mint 6 millió dollárt kapott az esküvői vendégek előtti fellépésért.


0 Comments:

Megjegyzés küldése