Az elveszett ereklyék fosztógatói sztárja Tia Carrere bemutatta dekoltázsát csillogó miniruhában az AARP's Reel Inspirations Luncheon-on


 Tia Carrere 100%-osan fényűzően festett az AARP's Reel Inspirations Luncheon nevű rendezvényen hétfőn.

Az 57 éves Wayn világa sztárja mindig is a vörös szőnyegen ő állt a középpontban, sőt Los Angelesben mindenkit elbűvölt a szépségével.



Testhez simuló barack színű miniruhát öltött fől, gyémánt ékszerekkel, a Honolulu Hawai szülötte, jó hangulatban volt, száz wattos mosoly terült szét arcán.

A természetes szépsége szembetűnő volt, főleg, hogy csak minimális sminket viselt arcán, s kiegészítőként kis táskát vitt kezeiben kígyó bőrmintával, s fehér magas sarkút viselt hosszú formás lábain.

Tia Carrere Signed Photo - Etsy

Robert Pattinson és Suki Waterhouse szülők lettek! Babyborn

Sources Say Robert Pattinson and Suki Waterhouse Are "Thrilled Beyond  Words" to Be Expecting

 

A 37 éves Robert Pattinson és kedvese a 32 éves Suki Waterhouse közös gyermeke a világra jött. A hírt a Dailymail erősítette meg, miközben lesifotósok lencsevégre kapták a párt séta közben egy babakocsit tologatva.Maga a család nem erősítette meg a hírt, de Suki már hosszú ideje nem posztolt Instagram fiókján. A baba neme is még ismeretlen.

A színésznő várandósságáról a múlt év novemberében kezdtek felröppenni a pletykák, sőt Suki még testhez simuló ruhákkal emelte ki akkor gömbölyödő pocakját.


Múlt év decemberében az eljegyzésükről is cikkeztek, mert szemfüles rajongók észrevették a gyémánt csillogó gyűrűt a hölgy úján.

Suki Waterhouse és Robert Pattinson, akit a (Twilight Alkonyat vámpírjaként ismerhet a nagyvilág), már 2018-óta viszonyt tartanak fönn. Hosszú időkön keresztül titkolták kapcsolatukat, bár sok fotó készült róluk, s 2022-ben erősítették meg párkapcsolatuk tényét. Most együtt élnek.Bennfentesek szerint a szülők alig várták a gyermek születését.


"Robert teljesen kész erre. Az ő kapcsolatuk Suki-val hihetetlen. Ő úgy érzi szerencsés vele. Maga Suki is csak úgy ragyog, s boldognak tűnik. 

Сьюки Уотерхаус

Robert Pattinson and Suki Waterhouse's Relationship Timeline

Brad Pitt lánya Shiloh elköltözik anyjától apjához

 


Angelina Jolie (Tomb Raider sztárja) és Brad Pitt színész lánya Shiloh úgy döntött elköltözik végleg az apjához. Erről  az In Touch Weekly- ben lehetett olvasni.

Angelina Jolie's daughter Shiloh is growing up fast - her big year ahead |  HELLO!

A forrás azt vallja nincs a lánynak konfliktusa anyjával, ami oka lehetett volna a döntésnek, de Shiloh nem ezért utazott el. 

" Shiloh nem veszekedett Angelinával, de ő 18 éves lett s szeretne új életet kezdeni. Ő imádja az apját Brad-et s mindig az apja kicsi lánya volt.

871 Shiloh Nouvel Jolie Pitt Photos Stock Photos, High-Res Pictures, and  Images - Getty Images

Brad Pitt aki új kedvesével él a designer Ines De Ramon-al nagyon örült a lánya döntésének.

Shiloh Jolie-Pitt debuts new pink buzzcut in LA

"Brad nagyon vidám volt a hír hallatán, amikor Shiloh elmondta neki.


Angelina aki nem tudta még mindig rendezni a kapcsolatát a férjével, nagyon szomorú volt a lánya döntése okán, de nem akart erről vitázni Shiloh-al. 

"Természetes Angelina nem volt boldog, de ő tudja, hogy Shiloh most már felnőtt nő, s maga is tud saját döntéseket hozni".- vallotta a forrás, s Pitt úgyis majdnem a szomszédban lakik Joliéktól nem messze.

Pitt kapcsolata a gyerekeivel aligha ideális. Nemrég a média is tárgyalta örökbefogadott fia, Pax két évvel ezelőtti posztját, amelyben "világklasszis seggfejnek" nevezi a színészt, és azt állítja, hogy a gyerekek félnek tőle.

Pitt maga is megalázónak találta, hogy a történet széles körben nyilvánosságra került. Pitt és Jolie barátai ugyanakkor azt állítják, hogy ez Angelina műve, aki már régóta a volt férje ellen hangolja a gyerekeket. A volt házastársaknak összesen hat gyermekük van: az örökbefogadott Zahara, Pax és Maddox, valamint a biológiai Shiloh, Knox és Vivienne.

Shakira Punteria new klip

 

 

Az első képkockában a kolumibiai-libanoni énekesnőt szexi ezüst fürdőruhában láthatjuk, ahogy egy buborékban énekel, szemeit óceán kék rózsaszín szemsmink fedi, ajkát rózsaszín szájfény. Alatta mielőtt földet érne, egy kentaur csapat kapott helyett válogatott modellekből és színészekből, akiknek izmos hasfala van. (Kentaur félig férfi félig ló teremtmény a mitológiából).

Később Shakira átvedlik harcos amazon cupidó-vá (szerelem kis angyala, melynek íj lövedéke szerelemet varázsol.) Hosszú szőke haja tupírozottan omlik válára, fonott body-t visel, mely alig takar valamit, s íja melyből eltalálja a kentaurt csontfehér. Szóval meglövi szegény kentaur modell-t, addig Cardi-B extra selymes földih érő hajjal támogatja őt, fekete páncélt viselve, karmokkal, s barna szájfénnyel ajkán. Azután a nők az elrabolt férfival élnek boldogan. Ezek után egy lótuszvirágban foglal helyet Shaki, meggyógyítja az immár emberré vált kentaurt attól a sebből amit ő okozott. Jönnek a szexi táncok, érdekes jelenetek. Közben Cardi B felcsípett egy másik kentaurt is. További szexi jelenetek Shaki és a férfi között akit elrabolt. Cardi B romantikus jelenetei folytatódnak miközben dalok a kentaur választottjával.

 Így éltek boldogan az amazonok s kentaurok.


Igazán romantikus fantasy klip, mely fordulatos dallamos a zene Shakira és Cardi B duettje szenzációs volt, mindkettő csinos és tehetséges énekesnő, akik elég kreatív klipet hoztak össze. Izgalmas, érdekes, s bájos zenei kisfilm.Tetszett!

 

Megan Fox és Machine Gun Kelly szakítottak

 Megan Fox and Machine Gun Kelly's Relationship Timeline | Us Weekly


Megan Fox és kedvese Colson Baker, akit Machine Gun Kelly -ként ismerhetnek felbontották eljegyzésüket. Erről maga a színésznő vallott a Call Her Daddy podcastjében.

Megan Fox says she's done 'every form of therapy' with Machine Gun Kelly  since his suicide attempt | The Independent

Az US Weekly hozzátette, hogy már nem élnek együtt, de dolgoznak a kapcsolatukon. Megan Fox most Malibuban él, és Kolson Baker az encinoi villájában marad.


 " Ők megtették ezt, hogy egymásnak adjanak egy kis szabad teret, de ettől függetlenül együtt maradnak. Most nehéz helyzeten mennek át, de minden változhat bármely napon.- vallotta egy bennfentes.


Hozzátette, hogy Megan Fox kérte a baráti körét, hogy ismertessék meg őt valakivel, de a baráti köre a párnak, nem hisz benne, hogy a párkapcsolatuknak vége szakadt.

" A baráti kör nem vette észre, hogy ők teljesen feladták volna a kapcsolatukat, mert minden nap változtatnak a véleményükön. 

A bennfentes szerint Megan nehezen tud megbízni kedvesében, mivel Megannak magának önértékelési problémái vannak, ezért ebből ered a bizalom hiánya.

Megan Fox addresses Machine Gun Kelly engagement on 'Call Her Daddy'


A kapcsolati problémákról egy éve beszéltek, sőt Colson Bakert még hűtlenséggel is vádolták, de Megan cáfolta a híreket. Megint mások szerint a férfi kábítószer-függősége okozta a bajt.  Ennek ellenére nem akartak szakítani, párterápiára jártak, hogy megmentsék  kapcsolatukat. A káros függősége miatt Colson New-york-ban az arcát is összetörte, verekedést szított. Megan időközben bevallotta, hogy milyen plasztikai műtétei voltak eddig, mint például a mell nagyobbítás.

https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2024/03/21/XjpH/original.webp

forrás: US Weekly, instagram

Happy birthday Bruce Willis!


Demi Moore köszöntötte 69. születésnapja alkalmából férjét Bruce Willis-t akit több filmből is ismerhetünk,  de főleg mint a The Fifth element (Ötödik elem Korbenjeként is elhíresült színészt). 

Az egyik fotón Demi Moore a férfival látható, majd unokájával. A régi fotókat is megosztotta, ahol Bruce Willis kislányaival látható.

Брюс Уиллис и Деми Мур
 demimoore/Instagram*
Брюс Уиллис с внучкой Луэттой

Брюс Уиллис с дочерьми

" Boldog születésnapot B.W. Mi nagyon szeretünk téged, s hálásak vagyunk neked- írta alá a hölgy a fotókat.

Bruce és Dem közös gyermekei is felköszöntötték régi fotókkal apjukat.

Брюс Уиллис с дочерьми
: scoutlaruewillis/Instagram*
Брюс Уиллис с дочерью Скаут
: scoutlaruewillis/Instagram*
Брюс Уиллис с дочерью
: scoutlaruewillis/Instagram*
Брюс Уиллис
: scoutlaruewillis/Instagram*
Брюс Уиллис с дочерью Румер
Брюс Уиллис с дочерьми
/Фото: rumerwillis/Instagram*
Брюс Уиллис с дочерью

Брюс Уиллис с дочерью

Брюс Уиллис с дочерью

Брюс Уиллис с дочерью

A napi történetében Demi Moore emlékezett egy régi videóra, ahol Bruce-al együtt táncoltak:- 3 évvel ezelőtt Rumer nevű lányuk posztolta ezt.


2023-ban Bruce Willis visszavonult a színészettől, mivel nehéz diagnózist állítottak föl neki- homlok demenciát. A betegsége miatt nem tudta megjegyezni a szerepek szövegeit, ma már alig emlékszik a rokonaira is. Demi More-ra nem tudott emlékezni, mert több hónapja nem látta őt. Majd később eszébe jutott a férfinak, hogy ő a felesége.

A színészt szerettei - Demi Moore és három lányuk, valamint felesége, Emma Heming - ápolják. Korábban Emma felháborodott a sajtóban megjelent szalagcímeken, amelyek arról számolnak be, hogy a színésznek a betegség miatt nincs már öröme az életben, és azt mondta, hogy ez nem igaz.

Egy nappal korábban vált ismertté, hogy Bruce Willis és Demi Moore lányánál, Tallulah-nál autizmust diagnosztizáltak.

*Instagram


David Guetta harmadszorra lett ismét apa!Gratulálok!



David Guetta dj. többgyermekes apa lett. Az 56 éves férfi és 31 éves Jessica Ledon , aki modell megszülte első gyermekét. David aki még két gyermeket nevel az első párkapcsolatából, Instagramon osztotta meg az örömhírt.

David Guetta and Girlfriend Jessica Ledon Welcome First Baby Together forrás:People magazin


"Szeretet lebeg a levegőben. Ismerjétek meg Cyant! "-írta alá a büszke szülő a posztját.  A pár közös képet posztolt az újszülöttel.


David és Jessica már 2015 -óta együtt vannak.  A dj. a kedvesének két gyűrűt is adott, de a férfi állítja már nem hisz a házasság intézményében. 1992- 2014-ig Guetta üzleti partnerével volt párkapcsolatban Katy-vel, akivel később barátként váltak el. A párnak két gyermeke született: Angie nevű lányuk, s Tim Elvis nevű fiúk, akik most 16 és 19 éves kor között vannak.

DJ David Guetta and girlfriend Jessica Ledon welcome first child together |  Goss.ie


A hölgy várandóssága múlt év novemberében jelent meg gömbölyödő pocakkal a publikum előtt. A pár a Latin Grammy awards-ra volt hivatalos, ahol a legnépszerűbb sztár Shakira lett.

David Guetta and Girlfriend Jessica Ledon Welcome First Baby Together

Sok boldogságot! 

Gigi Hadid és Bradley Cooper-t csókolozás közben kapták lencsevégre

 Gigi Hadid And Bradley Cooper Caught Sharing A Kiss On Date Night - News18


 

Bradley Cooper és Gigi hadid kapcsolata egyre mélyül, s már nem titkolják a publikum előtt viszonyukat, főleg, amikor egy étteremben csókolóztak.


Március 14-én éjjel a sztárpár meglátogatta a Via Carota elnevezésű éttermet New-york városában, baráti körben-lehetséges, hogy ez volt a születésnapi partija a kanadai sztárnak Anthony Porovsky-nak. Az asztalnál Gigi és Cooper nem titkolták, hogy gyengéd szálak fűzik egymáshoz őket, sőt e lesifotósok még csókolózás közben is lencsevégre kapták őket.A következő képeken a modell megsimogatta a férfi arcát, s az mosolygott.

Gigi Hadid kisses Bradley Cooper during PDA-packed NYC date


 

 A két sztár közötti párkapcsolat híre múlt év októberében röppent föl, az is a lesifotósoknak köszönhetően.A párt többször fotózták a riporterek, de hivatalos megjelenésük együtt, még nem történt meg rendezvényen.

Viral: Gigi Hadid And Bradley Cooper Make Their Relationship Official With  A Kiss

Bennfentesek szerint a pár kapcsolata egyre szorosabbá válik, sőt az is közelebb viszi őket egymáshoz, hogy mindkettőnek van egy kislánya (Gigi-nek Zayn Malik-tól, s Bradley-nek Irina Shayk úgyancsak szupermodell-től.) A volt párjaik  is jobban vannak:

Irina Shayk swims in a sequined minidress to kick off 2024 

Zayn Malik Announces New Album 'Room Under the Stairs,' Shares Release Date

" Mindenki barátkozik mindenkivel. Az exek is jól kijönnek egymással. Irina a saját életére koncentrál, s boldogan folytatja azt. Mindenki felnőtt módjára él tovább, s a saját gyermekeit helyezi első helyre az életében. "

Vanity fair Oscar party 2024 szexi ruhák!

 

 

Jessica Alba  (színésznő Honey film) hosszú szőkésbarna hajzuhatagát középen elválasztva leengedve hordta, s laza hullámokat tettet bele. Mogyoróbarna tekintetét szempillafestékkel emelte ki, s füstös szemsminket alkalmazott. Ajkait csokoládébarna szájfénnyel emelte ki. Ezüst estélyi ruhája a nap fénypontja lehetett, hisz királynői megjelenést kölcsönzött neki.Az öltözékben vállai szabadon voltak hagyva. Dús dekoltázsát ezüst rózsákkal emelte ki, még a ruha csípője is rózsákkal volt kirakva.

Kiegészítőként ezüst fülbevalót és ugyancsak ezüst borítéktáskát tartott kecses kezeiben.


Chloe Sevigny Színésznő. Szőke haját feltűzött kontyban hordta. Ívelt szemöldöke alatt, tekintetét fekete szemfestékkel emelte ki. Orcáin pirosító volt, s ajkait matt cseresznye színű rúzs fedte. Öltözéke egy frappáns burgundi vörös masni volt selyemből, s egy rövidnadrág. Úgy festett, mint egy karácsonyi ajándék doboz.  Magas sarkúja illett a szetthez, de nem látszott karcsú alakja, de legalább a hosszú lábaira emelte a hangsúlyt.

Sophia Vergara színésznő. Hosszú selyemfényű lépcsőzetesre vágott frizuráját leengedve hagyta, mely bájosan keretezte szimmetrikus arcát. Karakteres szemöldöke alatt, igéző barna tekintetét fekete szemfestékkel, s szempillaspirállal emelte ki. Ajkát matt barnás-vöröses rúzs fedte. Fekete báli ruhája kiemelte dús dekoltázsát, s a ruha kivágásait masnik emelték ki, melyek a karcsú derekára fókuszáltak. Kiegészítőként több nagyobb köves gyűrűt hordott kecses újain.


Kerry Washington hosszú ébenfekete selymes haját magas copfban hordta,mely kiemelte magas kerek homlokát. Igéző tekintetét szemfestékkel emelte ki, ajkait áttetsző szájfénnyel kente ki. A nyakát gyöngysor díszítette. Fekete tüll estélyi ruhája láttatni engedte a vállait, kiemelte dekoltázsát. Maga a felső része a ruhának apró gyémánt kövecskékből állt, melyet fekete szalaggal is átkötött. A szoknya része, láttatta a hosszú lábait. Bonyolult és rafinált öltözék volt, mely elgondolkoztató csinos, s elegáns is.

 

Gustav Klimt - Kiss Plakátok, Poszterek az Europosters

Pamela Anderson modell, színésznő. Hosszú szőke haját kibontva hordta, arca ragyogott a boldogságtól, csak fénylő rúzs volt az ajkán. Öltözéke művészeti remekmű volt Klimt festményeit juttatva eszünkbe. Bár csodás alakjából is kicsit mutatott , de a sárga virágmotívumok, a színkavalkád egy üde tavaszi napot juttat az eszünkbe.

Kylie Minouge ausztrál énekes, színésznő. Aranyszőke fürtjeit kibontva hordta, mely lágyan keretezte arcát. Szemeit kifestette, ajkát áttetsző szájfény fedte. Estélyi ruhája flitterekből állt, a dekoltázs résznél moszat zöld színű volt, az egész ruha meg ezüstösen ragyogott föl az éjben. Csinos volt!

Leslie Mann (színésznő) vörös kontyban viselte a frizuráját. Vékony ívelt szemöldöke alatt, igéző tekintetét szempillafestékkel emelte ki. Orcáit halvány pirosító fedte, ajkát bézs szájfénnyel emelte ki. Hosszú nyakát elegáns ezüstös gyémánt nyakékkel emelte ki. Fekete bársony fűzőt viselt, fehér szoknyával, s hosszá illő magas sarkú cipővel. Elegáns volt, s a kis táskája is illett öltözékéhez.

Margot Robbie Wore Archive Mugler To The 2024 Vanity Fair Oscar Party 

Margot Robbie aranybarna hajzuhatagát kibontva hordta.Szemeit kifestette, ajkát szájfénnyel emelte ki. Arany fűzőt viselt, melyet kis gyöngyök díszítettek.  Ehhez arany stólát is vett, s magas sarkú szandált. Az alakja tökéletes volt, úgy festett, mintha Oscar-díj -nak öltözött volna.

Oscar-díj 2024: Mindenki megkapta, ami járt neki, kivéve Barbie-t | 24.hu 

Mindenki  csinos volt! Szép napot!