Új! Hot! Amber Heard anya lett: a színésznő fotója a kislányával!

 forrás:https://www.starslife.ru/2021/07/02/ember-xerd-vpervye-stala-mamoj-foto-aktrisy-s-docheryu/



Az egész világ Johnny Depp és Amber Heard peres ügyeitől volt hangos. Minden a válás körül forgott, pedig vannak még érdekes hírek is.


Amíg harcolnak a bíróságon a volt házaspár, Amber anya lett! Ezt sikerült eltitkolni három hónapig, s senki sem sejtette, hogy világra jön a kislánya.

WATCH: Aquaman 2's Amber Heard Trains for Mera's Return | CBR

Persze, ha maga Heard viselte volna a szíve alatt a csöppséget, akkor nem lehetett volna titkolózni. A sztár hölgy béranyát alkalmazott, aki kihordta, s megszülte a csemetéjét. A döntést azért kellett meghozni, mert Amber egészségügyi állapota nem engedte meg, hogy gyereket szüljön, mert nem is tudná kihordani.

Amber Heard reagált a pletykákra, hogy elbukta Mera szerepét az Aquaman  2-ben

Az Aquamen sztárja 10 órával ezelőtt mondta el, hogy  anya. Az Instagramon posztolta a képett, ahol megosztotta a boldog hírt az életéből. Az információ mellett egy közös képet is felrakott a kisded-del. A színésznőnek lánya született, s elhunyt anya után nevezte el őt Paige Heard-nek.  A kicsi 2021 április 8-án jött a világra.


 

- Én nagy örömmel osztom meg veletek ezt a hírt. Már több éve eldöntöttem, hogy kész vagyok anyává válni,s gyermeket nevelni. De mindenképp a saját feltételeim szerint. Most értettem meg, hogy mennyire radikális a nőknek, gondolkodni ilyen fundamentálisan a saját sorsunkról. Remélem egyszer eljutunk odáig, hogy nem lesz kötelező gyűrűt húzni az újjunkra, hogy a szobánkban megjelenjen a gyerekágy. Egy részem ellenáll, és el akarja zárni a magánéletemet a nyilvánosság elől. Másrészt viszont rájöttem, hogy a munkám természetéből adódóan kénytelen vagyok irányítani. A lányom 2021. április 8-án született. A neve Una Paige Herd. Ő az életem hátralévő részének kezdete."-írta alá Amber.

Amber Heard Hair Knot - Amber Heard Hair Looks - StyleBistro

A valóság az, hogy Amber Hears sosem titkolta, hogy szeretne gyermeket, aki csak hozzá fog tartozni. Nem akarja, hogy más ember kontrollálja a döntéseit.

Report: Johnny Depp Furious Disney's In Talks To Cast Amber Heard In Live  Action 'Tangled'

A mai napig folynak a harcok a bíróságon Amber Heard és a volt férje Johnny Depp között. Most a színész azzal vádolja a hölgyet, hogy megígérte, hogy 5 millió dollárt fordít jótékony célokra, de nem tette meg.

Amber Heard-nek sok boldogságot!

0 Comments:

Megjegyzés küldése