Jamie Lee Curtis egy műsorban vallotta be, hogy a fia transznemű

 

forrás:https://www.popcornnews.ru/news/kak-doch-u-dzholi-zvezda-pravdivoy-lzhi-raskryla-pravdu-o-syne-transgendere_id273891_a103


A színésznő magánéleti titkairól lebbentette föl a fátylat.

Как дочь у Джоли: звезда «Правдивой лжи» раскрыла правду о сыне-трансгендере


Egy igazságvizsgálattal foglalkozó műsorban Jamie Lee Curtis bevallotta fia titkát. Akár csak a Tomb Raider hősnőjének Angelina Jolie-nak, vagy Cher lányának neki is a fia szeretett volna nemet váltani, s azt akarta, hogy Tomas helyett Ruby néven szólítsák.

 Джейми Ли Кертис с сыном Томасом в 2012 году

 Először Cristopher Guest  az (apa) és Jamie Lee (anya) akkor vették észre, hogy fiúk lánnyá válik, amikor még kicsi volt. Abban az időben a házaspár büszkeséget érzett.


Ezenkívül Curtis bevallotta, hogy a fia változásai új nézőpontot jelentettek a számára, hogy a nem nem valami fix dolog.  Így az élet régi állomásait, felváltották a folyamatos metamorfózisok (átváltozások). A színésznőnek még nincsenek unokái, de reméli egyszer majd lesznek. - FoxNews.


Manapság Ruby Thomas számítógépes játékok létrehozásával foglalkozik, s teljes mértékben elégedett az életével. Annie a nagyobbik testvére tánctanárként dolgozik. 

Jó egészséget és sok boldogságot!:)

fotó: Legion-media

0 Comments:

Megjegyzés küldése