"Csak szex": Sarah Jessica Parker elárulta, mi a "legnagyobb tévhit" Carrie Bradshaw-ról

 forrás:https://www.popcornnews.ru/news/tolko-seks-sara-dzhessika-parker-raskryla-samoe-bolshoe-zabluzhdenie-o-kerri_id272640_a103

Carrie Bradshaw lecserélte a Cosmopolitan koktélt egy jó sörre | 24.hu


A színésznő utalt arra, hogy az ő hősnője nem olyan egyszerű, mint ahogy első látásra gondolnánk.

«Только секс»: Сара Джессика Паркер раскрыла «самое большое заблуждение» о Кэрри Брэдшоу


Carrie Bradshaw megformálója Sarah Jessica Parker elárulta, hogy mi az a tévhit, mely kialakult a hősnőjével kapcsolatban a Szex és New york-ban. Nemrégiben a készítők, a projekt új részeit vették föl.

Egy színésznő nem lesz látható a produkcióban, ő Kim Cattroll.

 Ikonikus frizurák a képernyőről - Glamour

A projekt-el kapcsolatban kérdezték az újságírók  Parkert, , aki őszintén vallott a szerepéről, és utalt arra: az ő hősnője a kezdetektől kezdve más benyomást kellett volna, hogy keltsen.


 

- a legnagyobb tévhit Carrie-vel kapcsolatban az, hogy őt csak a szexuális élet érdekelte.  A valóság az, hogy őt érdekelték még a beszélgetések a szexről és párkapcsolatokról, a magánéletről, a szerelemről és otthonról.-nyilatkozta Sarah Jessica Parker a CheatSheet-nek.

Carrie Bradshaw's best Sex and the City jewellery - and the 2021 updates  she'd wear now

Elmagyarázta Parker azt, hogy mi teszi érdekessé ennyire a hősnőjét.


- legérdekesebb benne- az a barátság ami a legfontosabb a számára. Az ő barátsága nehéz, s gyakran érik veszteségek, mint mindannyiunkat- ti is bírjátok a szerencsétlenségeket a szerelemben,  néha cserbenhagyjátok  a barátaitokat és magatokat is.


 

Mi sosem féltünk eme hibáitól Carrie-nek,  hisz azok gyakran és pontosan voltak illusztrálva.


 


       Néha az emberek túl keményen ítélték meg őt ezért, s én mindig boldog voltam megnyitni ezt a történetet,mert ez tette őt emberivé, és az emberek azonosultak vele" - jelentette ki.

 

fotó: Legion-media


0 Comments:

Megjegyzés küldése