A Spice Girls kiadta a tiltott dalait, 25 év múltán

 forrás:https://www.popcornnews.ru/news/spice-girls-vypustili-sbornik-svoih-zapreschennyh-pesen-spustya-25-let_id273209_a110


A 90-es években a lánycsapatnak betiltották néhány számát mert túl erotikusnak találták a dalok szövegeit.

Spice Girls выпустили сборник своих «запрещенных» песен спустя 25 лет


A kultikus pop együttes a Spice Girls 1994-ben alakult meg, de csak azutáni években lettek híresek. Több millió rajongót összegyűjtöttek maguknak az évek során.

A 25-dik évfordulójuk alkalmából, új változatát adták ki a Feed your Love-nak.  A 90-es években nagy slágere lehetett volna, de jegelték a témát, mert több illetlen szót is tartalmazott a dal.



A dalban Victoria Beckham, Melanie Brown Emma Bunton és Melanie C, Geri Halliwell arról énekeltek, hogy mennyire szeretnek szexelni éjszakákon át.


A producerek szerint, melyek londoniak voltak, nem engedték a rádióban lejátszani a dalt. Hihetetlen  az, hogy ez a téma akkoriban tabunak számított.


Akkoriban azok a részletek mint pl.( édes, etess a szerelmeddel, s én megmutatom az én valódi titkom.- nagyon illetlennek számított. A fő bűnös  mondat így hangzott: - csinálj velem egész éjjel azt amit akarsz. Ez nagyon durvának hatott és romlottnak.

"A Spice Girls része hazánk történelmének. Azt akarjuk, hogy a rajongók tudják rólunk az igazságot. Itt az ideje, hogy elmondjuk nektek" - írja a The Mirror a zenekarról a "betiltott" dalok megjelenése után.

 

fotó: Legion-Media


0 Comments:

Megjegyzés küldése